søndag 15. juni 2014

Bursdagsjenta!

Hipp hurra - i dag fyller jeg 27 år! Akkurat rundt min egen bursdag blir jeg som en liten jente igjen. Jeg ELSKER å ha bursdag. Det vet kjæresten veldig godt, så klokken 12 i går kveld ble bursdagssangen spilt høyt på anlegget i slottsparken, champagnen ble sprettet og mange kjære gode mennesker gratulerte meg. Veldig stas for bursdagsjenta skal jeg fortelle dere :)


SAMSUNG CSC


For en helg dette har vært. I går kunne jeg feire Tina, som var min aller første manager. Rørt og stolt er jeg, over hennes utvikling, ståpåvilje og resultater. Senere på dagen var det jeg som ble feiret som Senior Manager. Å stå på scenen og prate i mikrofon foran over 1000 mennesker var noe jeg ikke så spesielt fram til, men når man først står der går det veldig bra. Det er et kick og det gir en god følelse i etterkant. Lettere blir det jo også for hver gang. Jeg står der jo for en grunn; nettopp for mine gode resultater. Det må jo feires. De som kjenner meg vet at jeg har hatt fullstendig angst for å prate foran mennesker. Jeg har utviklet meg enormt på det området de siste månedene. Hvem vet - om ett år synes jeg kanskje at det er gøy ;)


Nå skal vi pakke oss ut av hotellrommet og reise hjem til barna. Det skal bli veldig deilig det også. Helgen har vært fantastisk, og jeg kommer til å leve på den lenge, men som sagt mange ganger før; Borte bra, men hjemme best ♡ Jeg titter innom senere i kveld med flere bilder fra summerparty. Kanskje er nettopp DU med neste år ;)

Ingen kommentarer: