mandag 2. juni 2014

En dødsfelle

Hvert år hører man om små barn som dør av overoppheting i bil. Enkelte har glemt(!!) barna sine i bilen, andre skal bare en kjapp tur inn på butikken(!!).. 15 minutter er nok! Ta en titt på linken jeg legger med i innlegget. Del den. Det er så mange som ikke vet hvor farlig det faktisk er. Bilen kan være en dødsfelle på en sommerdag!


http://www.viralomania.com/bilen-blir-en-dodsfelle/


Jeg har opplevd det én gang. I 10 minutter sto jeg utenfor bilen og fulgte med på at gutten i barnesetet pustet rolig og normalt. Svetten silte fra pannen hans. Jeg hadde lyst til å løpe for å finne moren, men turte ikke å ta blikket mitt bort fra den lille gutten på innsiden av bilen. Sammen med meg sto Teo. Hadde jeg visst hva som faktisk kan skje på 10 minutter hadde jeg gjort alt jeg kunne for å få den gutten ut. Da Mammaen omsider kom, fikk hun høre det - og jeg håper hun lærte. Man tar ikke slike sjanser!

Ingen kommentarer: