lørdag 7. juni 2014

En helg på slottet

Nå nyter vi palmesus og herjing i vannet i Tyrkia. Neste helg skal Nicklas og jeg tilbringe helgen på slottet til Forever like utenfor Gøteborg med gode kollegaer og venner. Nok en ny opplevelse vi ser fram til. Jeg kvalifiserte meg til denne turen tidlig i år. Selvom alle kan være med hvis de ønsker det, så er det stas å kvalifisere seg. Da får man hele helgen med hotellovernatting på Forever sin regning. Konkurransemenneske som jeg er, sier jeg ikke nei takk til en challenge, så dette blir min tredje betalte reise siden jeg startet opp for 9 måneder siden. Neste år sikter vi oss inn på Cancun, Mexico - og da er planen å ta med begge barna på den eksotiske reisen :)


Forever Scandinavia elsker teamfester. I London var tema "James Bond". Jeg synes det er himla gøy, men jeg er alltid farlig sent ute. Denne gangen er intet unntak, så derfor trenger jeg deres hjelp. På fredag kveld er det "VIP"-fest. Temaet er "Great Gatsby". Har dere noen forslag til hvor jeg kan få tak i passende antrekk? Jeg har søkt side opp og side ned for inspirasjon og passende antrekk, men ingen kan garantere tidsnok levering. Farlig sent ute vet dere... På lørdagen er tema "Kentucky Derby". Hatten er på plass. Den er sort og stor, så en lys sommerkjole hadde vært perfekt. Her også tar jeg imot alle tips jeg kan få. Har du sett et antrekk som kan passe for anledningen?sommerpartyNicklas er det litt lettere for. Han går for dress på fredagskvelden, og beveger seg litt ut av comfortsonen på lørdagen med en litt annerledes stil enn hva han er vant til ;) Kjekk blir han uansett!


Ønsker du å utvide nettverket ditt? Få venner for livet som heier deg fram mot suksess? Fellesskapet er en viktig del av Forever. Selvom det ikke var det som lokket meg når jeg startet opp, opplever jeg at mange søker det. Nå er jeg derimot veldig veldig glad for alle nye vennskap jeg har fått, og alt det sosiale som følger med, der både store og små er velkomne til å delta. Forever er et familieselskap, så barn og familie står alltid i fokus - det synes jeg er viktig. Det er altså ingen hindring å ta med barna på en betalt reise til Mexico for eksempel ;)


Apropos barn. Nå skal våre i seng. Vi tilbringer annenhver kveld i leiligheten, og synes det er dødsdeilig med rolige kvelder på terrassen. Bare nyte stillheten, sovende barn, baileys og kaffe, gode samtaler og lukten av sommer :)

2 kommentarer:

Hege sa...

Har du sett Gatsby-filmen? Kanksje du får inspo om ikke du har sett den allerede:)

monicajensen sa...

Jeg har ikke sett den, men bør vel gjøre det :) Har dog sett på en del bilder fra filmen, og problemet er at jeg ikke vet hvor jeg kan finne slike klær :D