lørdag 14. juni 2014

En liten mancrush

Vi er godt plassert på hotell i Mölndal, like utenfor Gøteborg, klare for en fantastisk helg på slottet/hovedkontoret til Forever Living - med alt betalt av Forever. Kvelden har vi tilbrakt på Garden Party i slottsparken, der tema var "Great Gatsby". Mat, fri bar, hyggelige mennesker, gode samtaler, fyrverkeri og tonnevis med latter. Kvelden har vært herlig!


SAMSUNG CSC


Tina Busk startet i Forever i Oktober. Hun tok kontakt med meg fordi hun ønsket å prøve aloe vera drikken. I dag, 7 måneder senere, er hun manager, har kvalifisert seg til bilbonus og er på god vei mot Senior manager. Tina og jeg er ikke bare kollegaer, men vi har blitt utrolig gode venninner. Nå i dag møttes våre kjære for aller første gang. Om de kom overens? Vi snakker mancrush på aller høyeste nivå. De har gått sammen som Knoll og Tott i hele kveld, og virkelig funnet tonen. Fantastisk for oss alle fire, for vi kommer til å reise sammen og dele mange opplevelser i årene som kommer :) Vi jentene fikk håndplukkede blomster nå i kveld. Gutta var ute på sprell og kom tilbake med en bukett til oss hver. De er så søte i den alderen ;)


SAMSUNG CSC


Tina og Gisle har flere ting til felles med oss, annet enn humor, verdier og kjemi. De har en datter som heter Thilde, som er født 14 dager før Teo. De har også en datter som heter Mia, som er født 14 dager etter vår Mia. Når man har barn på nøyaktig samme alder er det ikke vanskelig å dra igang samtalene - ikke at det har vært noe problem her i gården ;) Tina og jeg måtte nesten dra med oss mennene våres på hvert vårt rom nå i kveld, for de var klare for nach og alt som måtte følge med. Det kommer en dag i morgen også ;)


SAMSUNG CSC


Som dere kanskje forstår har dagen vært herlig. Nå gleder jeg meg til å falle sammen ned på puta og lade opp til i morgen. Nok en dag med mye morro på planen. Ikke minst personlig utvikling. Det kan være jeg må på scenen foran nærmere 1500 mennesker. Jeg døør litt av tanken. Stay tuned - en update må jo komme. God natt :)

Ingen kommentarer: