fredag 6. juni 2014

Ett døgn i bilder

Vi nyter livet til det fulle. Været er upåklagelig, badevannet er deilig (ja, jeg bader!), kveldene er rolige og det er ferie med stor F for store og små. I går kveld fant vi ut at vi ønsket en hjemmekveld. Vi la Mia til normal tid, og så bestilte vi pizza, tente stearinlys på terrassen og satt ute med Teo til langt på kveld. Kjempekoselig! I dag sto vi opp tidlig (ikke uvanlig for oss akkurat...), og allerede før ni lå vi nede ved bassenget. Det har blitt mange timer i sola i dag, som synes på oss alle. Jeg kan skrive under på at jeg er noe rød. Sånn er det når jeg er flinkere til å passe på at ungene og Nicklas smøres, enn meg selv. På ett tidspunkt hørte jeg Nicklas si noe ala dette til Mia; "Er Mamma med oss på ferie, Mia? Skulle nesten tro hun var Mammaen til oss begge!" Nuvel.. Han er i hvertfall ikke rød ;) Jeg legger med noen bilder fra det siste døgnet vårt, så kan de tale for seg selv.


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Nå skal vi slappe av, dusje og stelle oss for kvelden. I dag skal vi ut å spise :) Ha det bra så lenge!

1 kommentar:

frugravningen sa...

Ser deilig ut...