tirsdag 17. juni 2014

Godt og blandet

Heiii!


wpid-20140617-205321.jpg


Nå sitter jeg ute i sola på terrassen og nyter stillheten. Vi har hatt familieselskap i dag, og jeg har stått på i absolutt hele dag. Vask, handling, baking(!) og alt som følger med. Etterpå spør jeg meg selv alltid; "Hvorfor vasket jeg gulvet før vi fikk gjester?" Snakk om å gi seg selv ekstra jobb! Vel, koselig var det som alltid, og nå sover barna, leiligheten er passe ren og ryddig, fotball er på TV-en, og jeg sitter ute på terrassen og koser meg med en kopp kaffe og bloggen. Blogg - tidenes hobby. Jeg elsker å kunne rømme inn i bloggverden, få skrevet ned tanker, frustrasjon og gleder, og ikke minst dele det med omverdnen. Noen ganger skriver jeg innlegg som jeg vet folk kjenner seg igjen i, som treffer enkelte midt i hjertet. Andre ganger skriver jeg om hverdagen vår, som består av kaos og kjærlighet herfra og til evigheten. Jeg håper dere setter pris på litt godt og blandet her inne, for A4 er ikke akkurat noe som kan beskrive meg ;)


Straks skal jeg kaste meg under dyna og trykke på play. Jeg har en date med min girlcrush i kveld. Orange is the new black. Seriøst, har dere sett på det? Jeg er helt oppslukt, og gleder meg til å komme igang med sesong 2. Ingenting får meg til å koble av som en god serie! Andre serietips tar jeg imot med stor takk. Jeg har hørt rykter om at jeg ikke har fått med meg noenting fra venner. Jeg som trodde jeg var svært så oppdatert på seriefronten. Guess not! Hvilken serie følger du med på? Hva er et must å få med seg?


wpid-20140617-205325.jpg


Jeg logger av for nå og ønsker deg en super kveld. Forresten; jeg har huset fullt av kake. Det er sommer. Det er bikinitid. Jeg trenger ikke å spise alt alene. Venninner, kollegaer, familie - dere vet hvor dere kan ta turen hvis dere har lyst på noe søtt ;) God kveld!

8 kommentarer:

Enkelstil sa...

Solsidan, One tree hill, og Gossip girl!!! Da er jeg i midt ess, ikke minst Broen :)

Silje sa...

Du bør virkelig begynne med "Suits"!!!! ;-) Jeg er selv hekta på "Orange is the new black", men "Suits" var bedre :-D Kan jo ikke sammenlignes, men drama og kick! WOH!

monicajensen sa...

Suits har jeg sett :D Det er en av de seriene jeg faktisk har fått med meg. Veldig veldig bra!! :)

monicajensen sa...

OTH og Gossip girl ELSKER jeg. Sett alle sesongene. Solsidan og Broen har jeg ikke sett. Kanskje jeg burde vurdere dem? :) Er det serier som passer for menn også? :)

malenefossum sa...

Home and away her. The walking dead er utrolig bra, men også skummelt å følge med på :P

monicajensen sa...

Tør ikke sånne skumle ting. Haha! Jeg så på CSI som skrekkfilm :P

Hege sa...

Suits, Nashville, Sons of Anarchy og Greys Anatomy er mine favoritter for øyeblikket . Gossip Girl,og OTH var store favoritter her også :D

Mariell sa...

Solsidan er utrolig bra! Dere vil nok begge få en god latter! Anbefales :)