onsdag 11. juni 2014

It´s good to be home

Vi har hatt en fantastisk uke i Tyrkia - bare oss fire. Selvom det er godt å være på ferie, synes jeg alltid det er veldig deilig å komme hjem igjen også. Allikevel må jeg innrømme at det var med et litt tungt hjerte vi pakket oss ut av leiligheten i dag, i stedet for å ture ned til bassengkanten for nok en dag med lek i bassenget og solslikking. "Borte bra, hjemme best" kalles det vel så fint ;)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Kameler har vandret rundt i gaten. Flaggermus har flydd over hodet vårt på kveldstid. Du kan tro 5åringen har vært i ekstase. Senest nå i kveld fortalte jeg nattahistorien om da Ozzy Osbourne beit hodet av en flaggermus.. Ja, vi liker å ha sånne koselige nattahistorier her i hus. Teo er en actionhelt og elsker sånt! Da vi kom hjem i ettermiddag, var han kjapp med å komme seg ut til kompisene. Da jeg hentet han inn litt senere, hørte jeg ene kompisen prate om flaggermus der han syklet for seg selv på vei hjem.. Jeg lurer på hva slags saftige historier min sønn har kommet med. Jeg har en følelse av at de kan ha vært litt villere enn hva som faktisk var tilfelle i virkeligheten. Han levde seg nemlig veldig inn i "leken" når flaggermusen "prøvde å angripe oss" og "spise opp Nicklas" :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCNoen slapper mer av enn andre ;)


Om bare få dager reiser Nicklas og jeg til Gøteborg for en helg med festligheter på slottet til Forever Living Scandinavia. Jeg gleder meg veldig masse til det. Ikke minst til å få mer tid med nye venner, som jeg allerede har blitt veldig glad i :) Men først noen rolige dager her hjemme til å lande. Det trengs. Selvom varmen alltid er godt for meg, har jeg hatt vondere enn jeg pleier å ha de siste dagene. Det resulterte i migrene på flyturen på vei hjem i dag. Har du hatt migrene under en flytur med to våkne barn klatrende i fanget ditt?! Anbefales ikke. Hjemover satt jeg med øynene igjen, aircondition på fullt og kjempet for og ikke kaste opp. God stemning! Det skal derfor bli godt å bare kose meg hjemme de neste par dagene :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Nå skal kjæresten min og jeg legge oss i den supergode senga vår. Vi har litt Paradise Hotell å ta igjen, før det er natta ;) Jeg har hoppet over alt jeg har lest om PH i sosiale medier. Alt for at vinneren ikke skal bli avslørt. Vel, det har funka dårlig - men gleder meg til å se finaleuka for det! God natt, tittere. It´s good to be home!

Ingen kommentarer: