fredag 20. juni 2014

Min største drivkraft

Før stilte jeg meg ofte spørsmål som dette: Hvor vil jeg være om 1 år? Hvor vil jeg være om 5 år? Hva vil jeg få ut av livet mitt? Jeg ønsker ikke å gå gjennom livet og leve den samme dagen om igjen og om igjen. Det er ikke et liv for meg. Jeg ønsker ikke å sitte der som gammel å tenke på alt jeg ikke fikk oppleve eller muligheter jeg takket nei til, rett og slett fordi jeg ikke våget å gå min egen vei. Det er ikke et liv for meg. Jeg ønsker å leve livet til det fulle, gripe mulighetene som dukker opp på veien, bli rik på opplevelser og kunne være et godt forbilde for barna mine. Jeg ønsker å være en mamma de en dag kan takke fordi jeg var tilstede i hverdagen deres, mer enn et par timer på kveldstid. Samtidig ønsker jeg å være en mamma de kan se opp til, fordi jeg setter meg mål, jobber mot dem, når dem og våger å drømme stort. For det er jo nettopp det jeg ønsker at barna mine også skal gjøre. Sette seg mål og strekke seg etter dem. Jeg ønsker å være den beste utgaven av meg selv, både for min egen del og for barna mine. Det er min største drivkraft.


1891025_10153865039670161_522470222_n


En annen ting jeg drømmer om er å kunne dele. Å ha muligheten til å gi. Man får høre det hele tiden; man blir ikke lykkelig av penger. Det er helt riktig. Hvis penger er alt du har, kan jeg banne på at du ikke er lykkelig. Samtidig kan jeg banne på at du er ikke lykkeligere av å måtte snu på hver krone, grue deg til å ta turen bort til postkassen, få søvnløse netter på grunn av uventede regninger. Der har jeg vært, og jeg var hvertfall ikke lykkelig i den perioden av livet. Jeg har vel strengt talt aldri vært så full av bekymringer som det jeg var da. En klok mann sa en gang: "Du kan hjelpe flere mennesker med en full lommebok, enn med en tom lommebok!" Den setningen brant seg fast i hodet mitt. Nå har jeg en jobb der jeg kan tjene store penger. Det er ikke noe tak på hvor mye jeg faktisk kan tjene. Den dagen jeg kommer opp i de ordentlige store månedsbonusene, da vil jeg hjelpe mennesker. Jeg vil ta med barna mine og vise at verden er ikke lik for alle. Jeg vil at vi skal bidra der vi kan bidra, slik flere kollegaer av meg gjør. Å kunne ta opp telefonen og donere 150 000 kroner - uten å blunke - til ofrene etter tyfonen Haiyan på Filippinene er jo ikke en dum ting å bruke pengene sine på!


1939860_245296985653376_908045646_n


Så nå spør jeg deg: Hvor vil du være om 1 år? Hvor vil du være om 5 år? Hva vil du få ut av livet ditt? Kanskje har du en liten gründer i magen som venter på å bli sluppet løs. Kanskje har du drømmer og ambisjoner. Kanskje er DU en av flere som ønsker å se nærmere på muligheten jeg fikk for snart 10 måneder siden? Kan jeg, så kan søren meg du også. It´s all in the head!


Visste du at ved å bli forhandler blir du tilbudt følgende:
*Oppstart uten avgift.
*Ingen minimum/maksbeløp.
*Produkter til eget bruk til innkjøpspris.
*Ingen binding.
*Ingen krav,- DU er din egen sjef.
*All støtte, hjelp og opplæring du måtte trenge.
*365 dagers returrett for deg som forhandler.
*90 dagers returrett for dine kunder.
*Reiser og opplevelser (der barna er velkomne til å være med).
*Muligheten til å tjene penger etter eget ønske,- deltid/fulltid - til deltidsarbeidstid.
*Bilbonus.
*Personlig utvikling.


Ta kontakt når timingen er rett for deg. Kanskje dette er din store mulighet også. Hvertfall hvis du er som meg - en som ønsker FRIHET til å kunne bestemme over egen hverdag, egen framtid og egen tid!


10307190_228306730711766_4725833689610346951_n


Med det ønsker jeg dere en GOD HELG :)

Ingen kommentarer: