torsdag 26. juni 2014

Regulert tid

-"Aldri før har voksne eller barn hatt så mye regulert tid som nå, tid som andre på et eller annet vis bestemmer over. Med for mye regulert tid, mister vi det som er aller viktigst, tid til hverandre."


Les: Lev sakte med barna


SAMSUNG CSC


Jeg er veldig glad for at jeg kan styre min egen tid. Det er ikke den økende inntekten som trigger meg mest. Det er FRIHETEN. Frihet til å styre over eget liv, bruke tiden min på barna mine og slippe å leve i en hverdag full av stress. Det er jeg takknemlig for, og det igjen gir god helse, glade barn og et lykkelig samboerskap. Jeg har valgt å gå en annen vei i livet enn flertallet, og det er et valg jeg aldri kommer til å angre på. Hvorfor følge saueflokken, når jeg kan få det livet jeg alltid har drømt om ved å gå min egen vei?!


Nå venter en real mageøkt på terrassen med TRX´n. Så fort det er unnagjort, skal jeg kose meg med frøken fryd som har lært seg å stå helt selv og er mer klar enn noen gang for å utforske verden. Vi savner storebroren i hus. Han som får oss alle til å le. Han som viser omsorg for store og små på en helt unik måte. Han som sa på telefon i går "...nå skulle jeg ønske jeg var sammen med deg og Mia". Huff, det er ikke bare bare å være borte fra hverandre så lenge. Jeg vet at han har det fint, men allikevel. Snart er han hjemme igjen, og da skal vi nyte noen fine ferieuker sammen, før skolestart :)


Ha en fin dag!

Ingen kommentarer: