torsdag 10. juli 2014

3 gode grunner

...til å bade!


Alle vet at jeg ikke er verdens største badenymfe. Allikevel kan til og med jeg glimte til. Ja, det går ikke unna. Jeg er ikke den som kaster meg ut i vannet før noen rekker å få det med seg. Jeg er den som står i vannkanten leeeeenge, og vurderer fram og tilbake om jeg virkelig skal gjennomføre det. Da hender det kjæresten slenger meg over skulderen og fortkorter prosessen litt. Til Teo sin enorme glede. I går var en dag da jeg badet i hvertfall i tre minutter. Kjæresten tok bilder, etter ordre fra meg, slik at jeg har noe å banke i bordet med når jeg får høre ved en senere anledning at jeg aaaldri bader. Her er bildebevisene. Spør du meg så ser det faktisk ut som at jeg bader!


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC


Det er TRE ting som kan få meg ut i havet her i Norge. 1) At det er kjempevarmt. 2) At jeg må tisse... 3) At jeg blir kalt for pyse. I går var to av tre tilfeller en realitet, og da ble det bading gitt. Jeg startet med den gradvise selvpiningen i vannkanten, mens Teo lå uti vannet og fortalte at det var "dødsvarmt vann", helt til kjæresten hoppet uti, løftet meg opp og bar meg ut til dypet. Skjønner ikke hvorfor man skal ha så dårlig tid. Èn lem av gangen, tenker jeg.


i dag har vi også tilbrakt noen timer på brygga. Varmere vann, enda varmere vær, men i dag nøyde jeg meg med å dyppe føttene. Enn så lenge. Dagen er jo enda ung :)

Ingen kommentarer: