lørdag 5. juli 2014

Avkobling

Feiring og "dagsfylla" (ref. instagram) ble fort til ettermiddag-og kveldsfylla, og jeg har vært slått ut siden. Haha. Det er grunnen til at det har vært stille fra min kant et par dager ;) Nå har lørdagen kommet. Dagen jeg har ventet på i fjorten dager. Teo skulle komme hjem, meeeen så kommer han først i morgen. Det neste døgnet vil føles som en evighet, for nå rister nesten hele kroppen min av savn. Jeg trenger å holde rundt han nå. De neste fjorten dagene skal derfor bli fantastiske. Null stress, bare masse kos. I år tar vi ferien litt på sparket, og starter med noen dager på vakre Jeløya fra Mandag av. Full avkopling. Ikke noe stress. Bøker. Turer. Bading. Deilig mat. Filmkvelder. Jeg gleder meg veldig, og kjenner at den såre, vonde kroppen min har godt av det nå. Et kjent fenomen som heter stress har satt seg i nakke, skuldre og rygg!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Jeg visste ikke hvor viktig havet var for meg, før for et par år siden. Nå merker jeg en fullstendig ro når jeg er i nærheten av havet. Så å våkne opp til panoramautsikt over oslofjorden, forhåpentligvis måkeskrik og varme solstråler (det er meldt regn) skal bli balsam for sjelen nå. Ikke minst å være samlet alle fire. Det er sårt etterlengtet!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


I kvelder kommer Mamma for å passe Mia, og så skal vi en tur til Live og Kjetil på middag. Siste kvelden med venner før sommerferien. Det er alltid hyggelig, men noe sier meg at det blir servert vin med maten, og det står jeg over denne gangen. Jeg gulper fortsatt vin etter torsdag ;) Nå hadde vi et håp om noen deilige timer på stranda, men det ser heller litt dårlig ut. Sommer i Norge = ustabilt vær.Vel, noe skal vi nok klare å finne på for det. Ha en fin dag!

Ingen kommentarer: