onsdag 30. juli 2014

Badet vårt

Det er ikke store forandringer som må til, men i det siste har jeg hatt behov for små endringer både her og der. Det store prosjektet blir kjøkkenet, men det får vente til sommeren er vel overstått. Soverommet til Teo har blitt ommøblert og ellers har nye farger og dilldall fått plass litt rundtomkring i huset. Denne fine stigen ble plassert på badet, og der passet den perfekt inn.


wpid-20140730-182404.jpg


Etter at stellebordet ble skrudd opp for 1,5 år siden har det vært litt vanskelig å finne riktig plass til håndklærne, uten at stellebordet skal stå et stykke utpå gulvet og ta opp mer plass en nødvendig. Nå får stellebordet stå i "kroken" ved siden av dusjen, og så har håndklærne fått ny plass. Det lilla og grå på badet har blitt erstattet med turkis og hvitt. Har jeg nevnt at jeg elsker å ha det lyst rundt meg?


wpid-20140730-182428.jpg


Nå skal jeg straks ut døren og videre til en av mine nærmeste venninner. For få uker siden fikk jeg melding fra hun; "Målene er klare. Når har du tid til planmøte?" Det var Linda sin måte å fortelle meg at hun ville starte opp som forhandler hun også :) Jeg har bevisst ikke spurt mine nærmeste venninner, men har aldri lagt skjul på at de kan si ifra hvis de ønsker en karriere som ikke innebærer et A4-liv. Nå er i hvertfall Linda i gang, og hun har en pangstart. Utrolig gøy! I dag skal vi ha planmøte med hennes team, som befinner seg i Stavanger. Tomter vs Stavanger er ikke noe problem når man har skype og facebook ;)


Jeg får kaste meg rundt og komme meg bort til venninnen borti svingen. Lag deg en fin kveld. Jeg vet i hvertfall at jeg skal kose meg :)

Ingen kommentarer: