søndag 20. juli 2014

Balsam for sjelen

Av og til er det balsam for sjelen å være sammen med venner av både store og små som vi ikke har sett på lenge. Jeg trosset hodepine og smerter, og klinte til med både strandtur og grillings ut i de sene timer. Latter, god mat, glade barn og kvalitetstid gjorde susen. Hvertfall for denne gang :)Det ble dog en sen kveld. Vi flyttet sovende barn fra den ene senga til den andre. Nå står opplading for tur. Sommerens aller siste feriedag skal tilbringes på stranda! Fytti som jeg gruer meg til at kjæresten skal tilbake på jobb. Jeg elsker virkelig dagene og tiden vi har sammen nå, så derfor er det litt vemodig at tre uker alt har flydd av sted. Jeg har jo ikke engang rukket å bli lei av han :)


Jeg begynner å innse at O´den store innkjøringsmåneden nærmer seg. SFO, barnehage og skole. Wææ, jeg har blandede følelser om alt. Det blir rart, ingen tvil om det! Uansett, akkurat NÅ derimot skriker kroppen etter søvn. Så, god natt, folkens :)

Ingen kommentarer: