onsdag 30. juli 2014

Forandring fryder

Endelig ble det litt forandringer på denne siden. Bloggen har vært i "høstmodus" et par måneder lengre enn planlagt, og til tross for at vi går mot høst igjen var det deilig med en liten make over. Jeg har falt helt pladask for turkis/grønnfargen i headeren, så da var det på sin plass å prege bloggen med den. Den samme fargen går igjen i samtlige rom hjemme hos oss. Jeg liker det lyst og ryddig, og det synes vel også på bloggen ;)


Vi går sakte men sikkert tilbake til hverdagen og rutiner som følger med, og det er såå deilig etter 5 uker i sommerboblen. Teo hadde sin andre (korte) dag på SFO i dag, og jeg måtte omtrent dra han med meg hjem. Han er med andre ord klar for å være der et par timer lenger i morgen. Det den gutten har savnet er action med kompiser. Ingen tvil. Det har vi virkelig fått kjenne på her hjemme, for han har hatt så masse energi at det har boblet over iform av frustrasjonsutbrudd. Heldigvis har dagen i dag vært litt lettere for alle parter,og Teo begynner å bli sitt vanlige "seg" igjen :)


SAMSUNG CSC


Det er bare et par uker til Mia begynner i barnehagen. Jeg både gruer og gleder meg. Hun er veldig forsiktig av seg, så jeg er redd hun vil oppleve det hele som veldig voldsomt og skremmende. Heldigvis har vi god tid til innkjøring og vi har mulighet til å levere/hente akkurat når det passer oss. Det er godt å vite, og det er også en av grunnene som lå bak avgjørelsen om å bli forhandler og starte opp for meg selv i fjor. Friheten til å ta avgjørelser som omhandler barna og familien min, uten å måtte spørre en sjef, er gull verdt. Her kan vi ta det meste i vårt tempo, og det tipper jeg de aller fleste småbarnsmødre misunner meg for!


SAMSUNG CSC


Hele veien har jeg jobbet, samtidig som jeg har gått hjemme med barn. Plutselig så har jeg mulighet til å ha fullt fokus på jobb på dagtid, og fri på kveldstid. Det kommer jo til å føles ut som jeg har ferie, haha! I tillegg til jobb står opptrening av kroppen på timeplanen. En personlig trener er absolutt noe jeg har bestemt meg for å invistere penger i. Det trengs og jeg gleder meg til å komme i gang!


Vi har en spennende August-måned foran oss. Vi får bare ta én dag av gangen, for det er ingen tvil, en stor omveltning blir det for begge barna mine. Jeg tipper jeg er den som er mest spent :) Hvordan gikk overgangen fra barnehage til skole for ditt/dine barn?

3 kommentarer:

frugravningen sa...

Så fint og lyst det ble her nå. Koselig med litt forandring innimellom. Det skal bli deilig å komme inn i faste rutiner igjen nå ja. Merker godt på unga at de har godt av å være på både skole og i barnehage. Selvom det er deilig med late morgner og fellesfrokost, så skal det bli deilig å få noen timer med fullt jobbfokus også, og ja, det er fantastisk å kunne jobbe fra hjemme. Er utrolig glad for at jeg har muligheten til det. Vi har også en spennende tid i møte nå. Størstejenta begynte jo på skole i fjor, og det gikk supert. Det første året består mye i uteaktiviteter og slike ting, i god kombinasjon med opplæring selvfølgelig. Og de aller fleste er veldig klare for skolen, når de starter. Mellonstebror skal over i stor avdeling i barnehagen, noe jeg er fryktelig spent på, for selvom han får følge av noen kjente barn, så blir det jo bare ukjente voksne. Så mye mulig vi må ha nor innkjøring der.

Veronique sa...

Oj....det skjer ting hos dere.....Teo som begynner på skolen og har allerede begynt på SFO, og Mia som begynner i barnehagen. Håper Teo trives på SFO så langt. Lykke til med barnehagestart for Mia!!!!!

monicajensen sa...

Ja, mange innkjøringer i august :) Tusen takk <3