lørdag 19. juli 2014

I pysjen

SAMSUNG CSC


Jeg tasser fortsatt rundt i pysjen, enda det er godt utpå formiddagen. Hele familien er innstilt på en rolig dag. Vi hadde store planer for siste del av ferien, men har bestemt oss for å bli hjemme. Det passer meg og formen min helt ypperlig. Ferie med familien er fantastisk, men samtidig er det ikke alltid like mye tid til å ta hensyn til kroppen. Det går gjerne i ett fra morgen til kveld, og man setter barna foran seg selv 10 av 10 ganger. Flere som kjenner seg igjen i det? De siste dagene har jeg kjent at det har bygget seg opp. Mye kvalme, mye vondt.. I går smalt det, og jeg lå rett ut med migrene fra klokken 18. Da jeg våknet opp i natt dundret det like fælt i hodet, og det gjorde det jaggu i dag morres også. Nå har det heldigvis roet seg bittelitt, men jeg tror absolutt en rolig dag hjemme er kuren nå. Da er det flott at omtrent alle kompisene til Teo er hjemme, så han har mange å leke med og koser seg glugg i hjel med det :)


I forrige blogginnlegg nevnte jeg at forandringer måtte til. I går formiddag var vi derfor på storshopping. Soverommet til Teo har blitt ommøblert og enkelte møbler har blitt byttet ut. Nå ELSKER han rommet sitt, og har tilbrakt nesten hele formiddagen i den nye senga si. Hvis det kan føre til at det blir morsommere å legge seg om kvelden tar jeg bølgen herfra og til månen ;) Et par småting til både stua og badet har også blitt handlet inn. Bilder kommer på løpende bånd :) Den største endringen skal allikevel skje på kjøkkenet, men mer om det i et eget innlegg. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre visse endringer, for jeg synes det er så mørkt der. Jeg er helt avhengig av å ha det lyst rundt meg for å trives. Nå har jeg endelig fått klarsignal fra kjæresten, og alt av planer ble spikret et kvarter senere. Nå må det bare gjennomføres. Cant wait!


Jeg skal hente meg en skål med bær, lene meg godt til rette i sofaen og bli her en stund, mens jeg ignorerer sola på utsiden av vinduet. Dere får ha en fin dag - inne eller ute ;)

1 kommentar:

Veronique sa...

Du får ha god bedring!