fredag 25. juli 2014

Kontraster

Barna og jeg har kost oss hos Svigerfar på Jeløya i dag. Et paradis for småbarn - og for voksne for den saks skyld, spesielt i denne varmen. Jeg badet flere ganger og nøt det. Det er ikke akkurat ofte. Man skal ikke klage over varmen, men det er litt lettere å takle den når man har mulighet til å avkjøle seg akkurat når behovet melder seg :)


20140725-000823.jpgwpid-20140725-000840.jpgwpid9048-20140725-000829.jpgwpid-20140725-000928.jpg


Mens vi har kost oss fra ende til annen, skjer det forferdelige ting ellers i verden. Små barn blir drept i Gaza og jeg får så vondt i hjertet mitt at det ikke kan beskrives. Her sitter jeg i sofaen min og ser på galskapen. Jeg får lyst til å rope høyt, men mine rop når ikke fram. Jeg kontakter Høyre hver eneste dag. Kall meg gjerne for den gale mammabloggeren altså, men jeg klarer ikke se på denne galskapen noe mer, mens flere hundre sivile blir drept og såret. Barn dør!! Mine ord betyr ikke så mye, men jeg prøver. Noen alvorlige grep må snart taes!


Som om ikke det var nok, så ruller det inn terrortrussel mot vårt lille land. Jeg ble ikke nevneverdig bekymret når jeg først leste det, men plutselig gikk det opp for meg hvor alvorlig dette faktisk kan være. La oss ikke tenke "det skjer ikke oss". Det kan like gjerne skje oss. Alt jeg vil er å beskytte barna mine fra denne galskapen. Akkurat som mødrene i Gaza. Alt jeg vil er at de skal være trygge og ha det godt. Akkurat som mødrene i Gaza. Barna mine er trygge og de har det godt. Det skal jeg gjøre alt i min makt for at skal fortsette, til tross for at det kan virke som om verden har blitt gal! Jeg vil skjerme dem mest mulig. Beskytte dem mot alt vondt. Samtidig vise dem virkeligheten. Akkurat nå derimot.. Nå velger jeg å la virkeligheten gå dem hus forbi. Teo har nok med marerittene som handler om bjørner og udyr. Han skal slippe flere bekymringer. Mia er enda så liten og uviten, og er verdens lykkeligste 1åring der hun feminint danser seg bortover gulvet. Slik håper jeg det fortsetter en goood stund til. Når jeg er med dem kan jeg fortrenge virkeligheten litt jeg også. Det er godt. Det er ekstra godt å være Mamma fra morgen til kveld nå om dagen

Ingen kommentarer: