søndag 20. juli 2014

Mammalykke

Å våkne opp med spenningsmigrene er fader meg ikke bare bare. Hver.Eneste.Dag. Da er det godt å bo med så forståelsesfulle og omsorgsfulle mennesker, som lar meg sove litt lenger og vekker meg med kaffe på senga :) Jeg ER heldig, og det er jeg fullstendig klar over!


wpid-20140720-105036.jpg


Hver dag får jeg oppleve kjærlighet, kos og latter. Det er en av mange goder ved å være mamma. Barna løfter meg opp og sørger for at dagene går sin gang uansett form. Av og til skulle jeg ønske tempoet var litt lavere, men som regel sørger tempoet for at fokuset er på andre ting enn hodepine og vond nakke. Sånn som nå, akkurat nå, når jeg så Mia GÅ for aller første gang!! Wow!!


wpid-20140720-110534.jpg


Nå ble det jubel i heimen nå :) Små bagateller for "mannen i gata", men enormt å få oppleve som mamma. Livet er virkelig et eventyr, og jeg jobber for å forme mitt liv akkurat slik jeg ønsker å leve det. Med fokus på det som betyr noe. Mulighet til å være tilstede, slik at jeg kan se de første skrittene, blåse på det første skrubbsåret eller megle under den første søskenkrangelen. Men også for å slippe og grue meg til å gå tilbake til jobb etter tre uker ferie. DET er lykke, og anbefales på det varmeste ;)

Ingen kommentarer: