lørdag 12. juli 2014

Maritim

Jeg har virkelig lagt min elsk på det maritime. Datteren min bærer preg av det, og det gjør jeg også. Det går stort sett i hvitt og blått om dagen, og det passer ekstra perfekt her på hytta ved sjøen - som også er innredet med maritim stil. Jeg ELSKER det. Akkurat slik skal en hytte ved sjøen se ut, etter min mening :)maritimVi skal nyte siste natten på hytta før vi reiser hjemover i morgen. Sukk, jeg ser ikke så veldig fram til det, men samtidig er det alltid litt godt å komme hjem igjen også. På Mandag venter ny destinasjon. Da går turen til Skien. Vi skal på "gårdsferie" hos en god kollega og venninne av meg. Tina og Gisle åpner dørene for oss, og vi gleder oss vanvittig til noen dager sammen med dem. Med barn på nøyaktig samme alder blir det nok stas for både store og små :)


I kveld var planen å kose oss med kinamat etter ungene var lagt, med noe godt å drikke til. Vel, disse ungene vet å ødelegge morroa for foreldrene ;) Mia ble lagt til normal tid og sovnet som en stein. Teo ble lagt til det som er blitt normal tid i ferien, og sovnet uten problemer. Da fant Mia ut at det var på tide å våkne, for gud forby at mamma og pappa skal få alenetid sammen, og hun holder det gående enda. Den kinamaten og kvalitetstiden lar vente på seg - noe som er så typisk som det kan få blitt. Det slår faktisk aldri feil :) "Noen" er redd for småsøsken!


Jeg får avlaste pappaen i hus som flyr ut og inn av soverommet til minstesjefen. Forhåpentligvis kan vi snart sette oss ut på terrassen og nyte resten av kvelden. Vi digger varmen mens den er her, og det håper jeg dere gjør også (ja, man kan bli litt koko av den, men snart kommer vi til å savne den). Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer: