fredag 11. juli 2014

Nytt leketøy

Nå er det jaggu på tide jeg presenterer det nye familiemedlemmet. Vår splitternye Skoda Superb. Vi er helt forelsket begge to. For noen måneder siden hadde vi aldri sett for oss at vi skulle ha mulighet til å kjøpe oss en ny bil, med alt av ekstrautstyr vi trenger og litt til, men etter hardt arbeid ruller plutselig ballen fort, som igjen betyr høyere inntekter og bilbonus. Før vi visste ordet av det var ny bil en realitet. Så innmari fortjent og sårt etterlengtet :)


wpid-20140710-222045.jpg


Her er gliset vårt. Yes, den kan romme en familie på fem, så lenge man har smarte løsninger når det kommer til barneseter. I planene er nemlig barn nummer tre. Ikke i morgen, men etterhvert. Barn koster penger, så det er også en drøm som nå kan bli en realitet når vi er klare for det :) Det er gøy å skrive ned små og store drømmer på papir, og gradvis kunne huke av én etter én av dem. Ingenting gir en større mestringsfølelse!


wpid-20140710-222039


#bilselfie


I dag har vi vært i Son for å besøke Svigermor. Vi hoppet fra én hytte til en annen for en ettermiddag. Nå er vi tilbake igjen på hytta på Jeløya og resten av kvelden er vår. Vi har avtalt å ha en real kjærestekveld. Han eldste guttebassen må bare sovne først. Ferie, late dager og rutiner som sklir helt ut fører lett til sene kvelder. Flere som kjenner seg igjen?


Nå har husfreden senket seg (jinxer jeg det nå?). Begge barna er langt inn i drømmeland. Jeg logger av for nå. God klem fra meg**

3 kommentarer:

Veronique sa...

Gratulerer med ny bil :) Vi har Octavia´n og er kjempe fornøyd med den. Har prøvesittet i Superb´en, og gud av meg så god jeg fikk når jeg satt i baksettet :)

Ønsker dere en riktig god helg!

P.S: vi må prøve å treffes etterhvert for å ta en prat (som vi har avtalt tidligere).

monicajensen sa...

Ja, vi er knallfornøyd så langt. Mye bil for pengene :)
Det må vi absolutt få til. Skal vi sette opp et møte i august? :)

Veronique sa...

Send meg en pm på Facebook med en dato i august :)