mandag 28. juli 2014

Shoelove

Mamma har elsket disse skoene i alle år. Først nå har jeg, i likhet med halve Norge, lagt min elsk på dem. Tøffe, behagelige sandaler. Det er noe for meg :) Disse står på min ønskeliste, og jeg håper det blir mange flere solskinnsdager så jeg får brukt dem utover i augustmåned.


1655673_10151872612471574_1599642254_o


Familie ferierer i USA i disse dager, og de har bedt oss sende dem en ønskeliste. Jeg har klødd meg i huet lenge. Hva er det jeg egentlig ønsker meg fra Statene? Eller trenger..? Nå kunne jeg sende over bilde av disse. Birkenstock må bli mine :) Da har jeg i såfall gode sandaler som holder i mange mange år. Shoelove!

4 kommentarer:

baresanna sa...

Fikk mine i posten før helga! <3 Har nesten ikke vært av bena siden! Bestilte mine på Zalando, der var dem billigst :)

monicajensen sa...

Jeg var inne og tittet på Zalando, men så de var utsolgt i min størrelse i hvite. Synes de hvite er såå fine :)

Cathrine sa...

Heisann:)

Ser at du har hatt et flaskebarn. Jeg fødte prematurt i uke 36 og har aldri for dreisen på amminga. Frøkena fikk først sprøyte, kopp, flakse og tilslutt sonde da hun ikke gikk opp i vekt. Var veldig slapp pga gulsot. Vi prøvde litt amming med skjold i tillegg til sonde, men siden hun var så slapp og jeg ville vite hva hun fikk i seg, så ble det stort sett sonde. Nå har hun fått flaske i 2 uker, prøver å legge henne til av og til, men hun spytter stort sett ut puppen og vrir seg unna i bue. Dette uten skjold. Jeg ser vel for meg at hun blir flaskebarn og at jeg snart på begynne å gi mme i tillegg til mm på flakse da jeg ikke har dagsbehovet hennes i puppene lenger (hun er snart 5 uker). Hva er din erfaring med flaske? Noen tips rundt det rent praktiske ved flaske hjemme og ut på tur? Hvor mye ga du tilsammen og ga du like mye ved hvert måltid? Regnet du ut behovet etter 15% av vekta "regelen"? Jenta mi er glupsk og svelger mye luft, noe som fører til gulping. Hun kan også signalisere sult, når jeg vet hun umulig kan være sulten. Opplevde du dette? Tips til mme som er bra for magen? Ellers noe rundt dette med flaske? Følelser? Jeg føler meg litt dårlig som mamma som ikke får det til....

monicajensen sa...

Jeg skal svare på dette i kveld når barna er lagt :) MEN en ting skal du vite; du er IKKE en dårlig mamma <3