fredag 18. juli 2014

Snapshots fra de siste dagene

God kveld - eller natt blir det vel. Hele huset sover, og jeg klarer ikke rive meg løs fra stillheten og alenetiden. Av og til er det så innmari godt å bare være meg, akkurat sånn som nå. Det kan fort resultere i noen sene timer i ny og ned, men det gjør ingenting når vi alle sammen har ferie og null planer dagen derpå :)skien2014Vi har storkost oss på gårdsferie i Skien hos Tina, Gisle, Thilde og Mia de siste dagene. Vi har ikke kjent hverandre lenge, men det føles ut som vi har kjent hverandre et helt liv. Kjemien kan man ikke si noe på, og vi gleder oss allerede til neste gang vi ses. Blogg har, av naturlige årsaker, ikke blitt prioritert på denne ferien. Med fire barn og fire voksne i hus har det gått i ett, men vi har bare kost oss. Full fart på dagtid og sene kvelder ute på terrassen under stjernehimmelen. Perfekt!skien20142Tina er en kollega av meg, og sammen klatrer vi oss gradvis mot topps. Hun startet opp 1-2 måneder etter meg, og vi begge er blitt Senior Managere med bilbonus og alt som følger med. Barn på nøyaktig samme alder har vi også, født med kun et par ukers mellomrom. Mennene våres er også klinlike - hvis man ser på personligheten vel og merke ;) Alt er med andre ord bare fryd og gammen. Hvertfall hvis vi ser bortifra "turtelduene" på 5 år, som allerede oppfører seg som et gammelt ektepar - og krangler deretter. Man kan vel si det sånn at de har et forhold bygget på mye frustrasjon, spenning og konkurranse. Vi satser på at dem vokser det av seg ;)skien20144Nå skal jeg snart finne senga. Fornuften slår inn når jeg kjenner hvor tunge øyelokkene begynner å bli.. Hele kvelden har gått med til å bla meg gjennom interiørside på interiørside. Forandringer må til kjenner jeg, og jeg GLEDER meg :)

Ingen kommentarer: