mandag 28. juli 2014

Utfordringer og gleder

I går kveld hadde kjæresten og jeg en etterlengtet datenight. Ferie er godt, men det har ikke resultert i så mye alenetid sammen for vår del. Legging er et prosjekt for tiden, og vi river til tider av oss halve manken. Alle triksene i boka blir prøvd, men ingenting fungerer. Vi når ikke fram hos verken liten eller bitteliten. Håper virkelig at dette vil gå seg til når barnehage og skole kommer igang for fullt. For akkurat nå stanger vi hodet litt mot veggen, og det er ingen god følelse. Det var derfor eeekstra godt med en kveld sammen i går, uten å tenke på barna. Det ble en helaften med middag og god drikke til langt på natt. Herlig!


wpid-20140727-214058.jpg


I dag våknet jeg én time før Mia. Det var badstue på soverommet vårt, og eneste alternativet var å kaste seg i dusjen for så og starte dagen. Formen var upåklagelig og energien kunne jeg ikke si noe på. Over all forventning etter en bytur og lite søvn. Jeg var klar for en rolig innedag med minstemor, med unntak av et skype/jobbmøte klokken 14. Da Mia la seg for dagens dupp, la jeg meg også litt nedpå. Treogenhalvtime senere våknet jeg. Noe forvirret. Mia og Nicklas hadde spist lunsj, lekt og kost seg. Jeg hadde sovet meg gjennom halve dagen, og glemt hele møtet. Det er lederen sin det ;) Heldigvis tok de begge det med et smil, og vi fikk gjennomført møtet et par timer senere - glade og fornøyde, til tross for at én av oss var noe trøtt i øya ;)


wpid-20140727-214104.jpg


Etter det har vi mer eller mindre lagt barn. Haha, neida, fullt så ille er det ikke, men det har jaggu gått med en del timer til det i kveld også. Trøtt 1åring som ikke finner roen. Frustrert 5åring som ikke forstår hvorfor han bare ikke kan få det som han vil, alltid. Trist og småsliten mamma som sier mer nei enn ja om dagen, og som føler hun failer ørlite grann med oppdragelsen... Vel, det går seg vel til, gjør det ikke det a?


Nå skal et par småting bli gjort klar før en ny uke starter opp, med mulig innkjøring på SFO. Spennende tider! Etter det skal jeg legge meg. Sliten mams må lade opp til en ny dag med utfordringer, gleder, frustrasjon, latter og kos ;)

Ingen kommentarer: