mandag 29. desember 2014

Inspirasjon

God morgen!


Her føles det ut som vi har et lite avbrekk i ferien. Nicklas er tilbake på jobb igjen, og barna og jeg slapper av hjemme. Eller... Hvem prøver jeg å lure? Å være hjemme med to unger som ser på meg som deres personlige slave kan ikke akkurat sammenlignes med en dag på spa, men kose oss - det gjør vi :)


Akkurat nå er det rolig i stua mens barna leker med duplo, og jeg har tid til å drikke kaffen min og suge inn litt inspirasjon. Jeg har aldri vært en jente som har drømt om bryllup fra tidlig alder og planlagt alt før jeg i det hele tatt ble forlovet, men det siste halve året har mor i hus blitt litt mer giftesyk, og da har jeg hatt øynene mer oppe når bryllupsinspirasjon har streifet forbi ansiktet mitt. Jeg aner ikke hvor man skal starte når det kommer til planlegging, men å titte på bilder, drømme meg bort og visualisere  - det kan jeg ;)


monicajensenbryllupKusinen min, som hadde et nydelig bryllup for et par år siden, ga meg noen tips; starte med gjesteliste, se etter lokaler og book tidlig. Det er i hvertfall en start. Vi har god tid til planlegging, og det er deilig. Dette er noe vi (kanskje spesielt jeg?) skal kose oss med, og gradvis vil bitene falle på plass. Det kommer til å bli så fint!


Snart skal barna og jeg videre til Ski. Jeg må prøve ringstørrelse en gang til før den legges inn, sånn at den sitter som den skal. Vi sees på instagram fram til neste gang!

2 kommentarer:

Malin sa...

rachel.blogg.no har skrevet utrolig mye om planlegging av bryllup

monicajensen sa...

Takk for tipset :)