torsdag 25. desember 2014

Jeg sa JA♡

SAMSUNG CSCFor oss var julaften ekstra spesiell i år. Nicklas gikk ned på ett kne og fridde til meg tidlig julemorgen. Jeg ble så overrasket at jeg nesten ramlet ut av senga. Jeg har alltid sagt at er det én dag han ikke trenger å fri på, så er det julaften, haha. Allikevel var det helt perfekt når det først skjedde, og jeg ble uendelig glad. Nå svever jeg bare på en rosa sky. Endelig skal denne fantastiske mannen bli min for alltid ♡


Ringen er nydelig, og jeg gleder meg til å vise den fram når jeg får den i retur fra gullsmeden. Den må legges inn, for den var litt for stor for fingeren min. Nicklas hadde funnet en gammel ring i skapet og brukt den som utgangspunkt, men det han ikke visste var at den var for stor den også. Nå gleder jeg meg til nyåret når ringen kommer på plass på fingeren min. Det blir spesielt ♡


Straks skal vi videre til tanta mi på julelunsj, for deretter å farte videre til Svigermor på middag. Senere i kveld skal barna sove hos hver sin mormor/farmor, og så skal vi ut å feire kjærligheten med de beste vennene. Jeg gleder meg!


Ønsker alle en fortsatt deilig jul. Romjulen er så avslappende deilig, til tross for litt tett program akkurat i dag :)

12 kommentarer:

Veronique sa...

Gratulerer nok en gang :) Dere er et fantastisk par!

Klem

Marie Oma sa...

Aw, gratulerer!

Helene G.K sa...

Gratulerer så mye!

sandra kaggerud. com sa...

Gratulerer! Vi forlovet oss også nå i jula, men den 21. Deilig følelse!! :)

Hild Frøya sa...

åååååå.. Så herlig. Gratulerer så mye. Gleder meg til å se ringen!

monicajensen sa...

Gratulerer <3 ja, det er deilig :)

Line Merethe sa...

Gratulerer så mye!

monicajensen sa...

Gleder meg til å vise den :) Tusen takk <3

monicajensen sa...

Tusen takk :)

monicajensen sa...

Tusen takk <3 :)

Camilla Malvine sa...

Så gøy, gratulerer så mye! Og lykke til med bryllupsplanleggingv:-D

monicajensen sa...

Tusen takk, det skal bli så gøy :)