tirsdag 23. desember 2014

Roen har senket seg

SAMSUNG CSCKjenner dere at roen har senket seg i dag? Det merker jeg godt. Både på meg selv og på barna. At jeg har ansvaret for julemiddagen for 10 personer i morgen prøver jeg å ignorere akkurat i dag... ;) Denne dagen skal nemlig bare bestå av kos. Ofte synes jeg lille julaften er vel så bra som selve kvelden. Forventningene til store og små, mat og gaver på plass, roen... Dette blir en fin dag ♡


Nicklas har siste arbeidsdag i dag, og dro ut døren tidlig, mens barna og jeg er allerede i feriemodus. Den flinkeste storebroren passet faktisk lillesøsteren sin på morrakvisten, så jeg fikk sove en time lenger. Da jeg sto opp satt det to fornøyde barn under dyna i sofaen og så på film. De er så fine! Det er ikke vanskelig å merke at Teo har vokst med flere år denne høsten. Han har virkelig blitt en stor og fin fyr ♡


Frokosten er spist, jeg pakker inn de siste gavene som skal under treet (samtidig som jeg blogger - multitasking), Teo leker i stua, mens den lille herlige jenta mi er på rommet til broren sin og rydder, mens hun synger: "Alle barna rydder...". Smelt! Jeg er én heldig mamma som har fått to så fine, gode og omsorgsfulle skatter hvertfall!


Litt senere skal vi ut døren. En tur innom mamma, og videre til Bestemor/Oldemor. Mia og jeg gleder oss til å levere julegave til Oldemor, mens Teo er ikke spesielt fæn. Han er generelt litt redd for gamle damer, og har vært det så lenge jeg kan huske. Jeg tipper det er fordi han ikke vet hvor han har dem - når de kommer i en viss alder, og er noe surrete, slik som Oldemor har blitt. Koselig blir det uansett, og det synes nok han også :) På ettermiddagen kommer familien til Nicklas på nissegrøt. Deilige 23.desember ♡


1 kommentar:

Veronique sa...

Ønsker dere en riktig god jul! Håper ikke strømmen forsvinner på Tomter i morgen.

Klem