mandag 12. januar 2015

Alt med måte

Good-Morning-Quotes-28Her har dagen vært i gang en god stund allerede. Nicklas dro og trente før jobb og Mia våknet før fuglene prompet. Til en forandring var det ikke tungt å stå opp på den tiden av døgnet. Kan det være energien etter kick start-programmet jeg merker, tro? I såfall så smiler jeg over det :) Jeg synes nemlig de siste par dagene har vært relativt tøffe sånn ellers, kanskje spesielt siden det har vært helg. Litt for tøffe for min kropp rett og slett. Det positive er at man blir mer obs på hva man putter i munn, og finner sunne løsninger framfor de kjappe, enkle og ofte usunne løsningene. Det skal vi absolutt ta med oss i hverdagen fremover, på en positiv måte. Jeg vet av erfaring at det ikke er bra å bli for opphengt i hva man putter i munn. En balansegang og alt med måte er en fin ting ;)


Jeg var hjemme sent i går kveld, og da var det godt å krype inn i skje med kjæresten og omtrent død når hodet traff puta. Så ufattelig tung i hodet etter en lang dag. At Mia våknet et par ganger i natt brydde jeg meg fint lite om - etter hva ryktene sier. Hun ropte på meg, Nicklas knuffet borti meg og ba meg gå inn. Hver gang snudde jeg meg rundt i senga, gløttet på øynene og sa; "Kan ikke du gå? Jeg har akkurat sovnet!" Haha, snakk om å være sleip på nattetid. Den samme setningen gjentok jeg hvertfall tre ganger i natt. Vel, mission accomplished - jeg fikk sove! :)


Fyr i peisen, dyner i sofaen, en film på TV.. Nå hadde det vært godt med den morgenkaffen. Jepp, den er og blir et savn, men kun i et par dager til. Da er dette 9 dagers programmet vel overstått, og jeg er definitivt en god erfaring rikere. Jeg merker det positivt på kropp og sinn så langt, men det har krevd sin innsats altså. Vi er klare for en normal hverdag igjen :)

Ingen kommentarer: