fredag 30. januar 2015

Gøteborg dag 1

SAMSUNG CSCHej hej hallå :)


Vi var vel framme i Gøteborg eksakt 12:30. Da løp jeg inn på nærmeste do og byttet fra reiseklær til et litt penere antrekk. Nicklas tok seg av innsjekking, og så skiltes våre veier for dagen. Jeg er nå med i Key, som er ledergruppen i Scandinavia, og vi hadde årets første møte i dag. Sprudlevann, inspirasjon, utfordringer og mye påfyll av både kunnskap, råd og tips. Kvelden ble avsluttet i 29.etg med deilig middag, mange gode samtaler, fantastisk utsikt, musikkquiz og latter. En lang, men veldig fin dag. Nicklas har vært på bar-til-bar-runde med mannen til Eva (venninne/kollega). Det var to menn i rimelig fin form vi møtte nå i kveld skal jeg fortelle dere ;)


Nå har jeg krøpet ned i verdens deiligste hotellseng. Jeg skal tidlig opp i morgen for et nytt møte, før helgens fest starter for fullt litt senere på dagen. Nicklas er fortsatt nede i baren. Haha. Han kan jo sove så lenge han vil i morgen, og det må han nyte :) I morgen kommer også flere vennepar kjørende inn fra både Sør-og Østlandet, og vi gleder oss vilt til å se dem. Flere skal feires, inspirerende mennesker skal prates med og det blir enda en fantastisk dag!


Hva som gjorde aller mest inntrykk i dag? Jeg tror det må være de fine samtalene jeg hadde med Steve Hatchett, som er en av Forever Living sine produktutviklere. Wow, for en mann! Jeg er glad for alle mennesker jeg får lov å møte gjennom Forever. Ulike mennesker, med ulike utfordringer og bakgrunn. De deler sin kunnskap og jeg blir rett og slett glad i dem alle mann. Unikt og flott! Jeg ble også invitert til Finland som foreleser. Det er dog noe jeg må ta med meg i tenkeboksen altså. Uansett, supergøy at de vil høre mer fra MEG - lille meg. Stolt og ydmyk blir jeg, virkelig! :)


Nå veltet mannen inn døren :) Vi sees nok i morgen, og følg meg gjerne på instagram @monicajensenno. God natt!

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Det høres ut som en morsom og spennende helg! Kos deg, Monica :D

monicajensen sa...

Gjett om!! :) Tusen takk, snupp <3