fredag 16. januar 2015

Når været er crap..

I disse dager, da januarværet glimter til med både regn, snø, lyn og torden, er det litt ekstra godt å tenke på årets bestilte opplevelser. Jeg tenkte ekstra hardt på det når jeg balanserte bilen på skøytebanen mellom Tomter og Ski i dag formiddag på vei til trening. Om knappe tre måneder befinner vi oss i Singapore, og jeg klarer nesten ikke vente. Pene kjoler, høye heler, bikini, solbriller, vesker, feiringer, mat og god drikke. En ferie for de voksne - helt gratis. Det skal bli så stas! Jeg skal overhodet ikke tenke "behagelig" eller "praktisk" når jeg pakker denne gangen, haha!


æøå Marina Bay Sands Light Show, Singapore æøå3 æøå4Jeg gleder meg til å sitte i bassenget på Marina Bay Sands Hotel og bare nyte livet. Selvom det blir rart å være en hel uke borte fra de små, vet jeg at hele opplevelsen og reisen vil bli et stort minne for livet. I can´t wait! Det er såå mye som skal feires den uken :)


Har du vært i Singapore? Noen "må se" tips? :)

Ingen kommentarer: