torsdag 29. januar 2015

On the go

God morgen :)


Vi har levert og kysset barna våre hadet. Teo skal tilbringe helgen med pappaen sin, mens Mia skal være sammen med Farmor og Tante. Begge to kommer til å få det tipp topp. Med daglige telefonsamtaler kommer nok mor seg gjennom helgen fint også. Sannheten er at jeg gleder meg helt vilt til denne helgen, men i skrivende stund kjenner jeg klumpen i magen. Det var ikke lett å si hadet.


Nå sitter vi i bilen, på vei til Gøteborg. Gothia Towers er hotellet. Et kjempefint og stort hotell. Det er duket for en helg med luksus. Er man forhandler blir man godt ivaretatt, uansett nivå i markedsplanen. Her er det muligheter for alle - også slike helgeturer der alt er betalt. Jeg fryder meg over alt jobben min gir oss som kjærestepar, oss som familie og meg som person. Takk Forever!


10378067_10155123350155524_5637383628191283605_n


Dette bildet likte jeg, for det var min store frykt for et par år siden. At hverdagen flyr forbi, der hver eneste dag går ut på det samme. Grøss. Noen trives kanskje med det, hva vet jeg? Men for en rastløs sjel som meg høres det dørgende kjedelig ut. Vi lever jo trossalt bare én gang. Make the best out of it!


Vi sees fra Gøteborg. God Torsdag til dere :)

2 kommentarer:

Marion sa...

Masse god tur til Gøteborg!:)
I morgen er det vår tur til å sette snuta nedover! Min første gang, og jeg kan nesten ikke vente!!! WOHO som jeg gleder meg!!!!:D
Håper vi ses:)

monicajensen sa...

Så gøy, Marion :) Vi sees sikkert! God tur nedover :)