onsdag 28. januar 2015

Sikkel, snorking og stress

God morgen :)


Jeg hadde en så sykt stressende dag i går, så jeg rakk rett og slett ikke titte innom dere. Eller... Saken var det at jeg hadde satt av dagen til egen velvære. Rett og slett fiffe meg litt opp før helgen. Farge bort den gråmelerte etterveksten som meldte sin ankomst i dét vi fikk konstatert at Teo hadde kolikk for 6 år siden, og ikke minst fylle på med vipper. Yes, vippene som sørger for et våkent blikk etter kun 3 timer søvn. Vippene som gir meg mulighet til å kun komme 5 minutter for sent til avtaler, fremfor 15 minutter. Min reddende engel i hverdagen, som jeg ikke har klart å gi slipp på, til tross for at det bare var en "sommergreie" når jeg satte dem på for et drøyt halvår siden..


wwwmonicajensenUansett.. Når jeg skal fylle på vipper ligger jeg rett ut på en benk i 1,5 time. Et pledd holder meg varm og øynene er naturligvis igjen. Det perfekte tidspunktet for å slappe totalt av, for let´s face it; jeg får ikke gjort stort annet. Fantastisk deilig, sier kanskje noen. Avbrekk i hverdagen, sier kanskje andre. Et stressmoment uten like, sier jeg!! Der jeg ligger og tilsynelantende slapper av med vidåpen munn, sikkel som renner nedover kinnet og en snork som vibrerer i nesa, stresser jeg over alt jeg ikke får gjort mens jeg ligger der. Husarbeid, jobb, mathandling, trening, være med barna, slå hjul, strø gårdsplassen eller se rosene visne... Tiden kan ikke gå fort nok, og jeg omtrent spurter ut av salongen når jeg er ferdig. Klar for å gripe dagen og prøve å ta igjen de 1,5 timene av livet mitt jeg nettopp mistet. Så med andre ord, min velværedag var fryktelig stressende. Verdt det? Selvfølgelig. Allikevel er jeg glad for at denne dagen skal være noe mer avslappende. To treningsøkter, husarbeid, pakking, jobb og ikke minst masse tid med barna før avreise står på planen. Denne onsdagen blir fin. Det er det ingen tvil om!


Nå har jeg sommerfugler i magen, for jeg gleder meg til en langhelg med kjæresten. Nok en fantastisk opplevelse har vi i vente. Samtidig er det sårt å reise fra barna. Akkurat når leggingen drar ut, jeg er alene hjemme og sitter midt mellom soverommene og synger nattasanger for full hals.... Da drømmer jeg om langhelger i Gøteborg. Men i det vi nærmer oss avreise, kofferten er pakket og barna skal kysses hadet, da knyter det seg i magen min og jeg vil bare holde rundt dem for alltid. Sånn er det å være mamma, men selv mammaer har godt av barnefri i ny og ned. Tid til å bygge opp en ny og bedre tålmodighet, tid til seg selv og ikke minst ordentlig tid med kjæresten. Helgen blir nok fin, og jeg tar naturligvis med meg bloggen på tur :)


Nå skal jeg komme meg opp og ut av senga. Frokost med de fineste i verden venter. Kakao og rundstykker. Litt hverdagskos en helt vanlig onsdags morgen. I dag har vi alle litt ekstra behov for det :) Lag dere en fin dag!

1 kommentar:

Viviann sa...

Likte det siste veldig godt.:-)

-Lag dere en god dag!

Akkurat det skal jeg prøve på nå. :-)