torsdag 12. februar 2015

24/7

Min snille Svigermor kom hit etter jobb i dag. Hun lagde middag, stelte barn og passet dem så jeg fikk trent. Halleluja, det var godt å komme seg litt ut :) Akkurat hva jeg trengte etter flere døgn med stress og minimalt med søvn var en time med bodybalance. En blanding av yoga og pilates. Kjenne skuldrene senke seg, kroppen slappe av og ikke minst kjenne energien komme i takt med øvelsene. Balsam for sjelen!


wpid-20150128-195954.jpgTimen ble som vanlig avsluttet med 10 minutter mindfulness. Instruktøren sa med rolig stemme; "Kjenn godt etter.. Hvordan har du det akkurat nå? Kjenn på dine dypeste følelser!" Akkurat der og da kjente jeg at jeg hadde det virkelig bra. Jeg finner meg selv gjennom treningen i en hektisk periode. Det føles godt. Men sånn ellers er jeg sliten.. Veldig sliten. Følelsen av og ikke få hentet meg inn mellom slagene er der i aller høyeste grad. Det blir jo bedre snart, men det er ikke det man klarer å fokusere på når man har holdt på med barn bokstavelig talt 24/7 i nesten en uke. Den lille tiden jeg sov på sykehuset lå jeg 4cm over madrassen med skuldrene inni øra. Kvalitetssøvn på ypperste nivå! :) I sånne perioder er jeg helt sjokkert over hvordan jeg kom meg gjennom Teo sitt første leveår med begge beina plantet på jorda. Søvn var det nemlig mangelvare på! Godt man glemmer det tøffe, men husker all kosen - for kos er det mye av med barn i hus :)


Apropos 24/7.. Min kjære datter har lagt til seg noen fantastiske vaner etter dagene med sykdom. Nemlig å være våken til mamma legger seg på kvelden. Hun lager derfor et leven ut av en annen verden i skrivende stund. Den ellers så pappadalte jenta vil bare ha mamma nå. Dama hun kan tvinne rundt lillefingeren, som duller til alle døgnets tider. Yes, that´s me. Det skal bli interessant å finne tilbake til de gode gamle rutinene når alle er 100% friske og raske igjen ;) Det gjelder å stålsette seg, og ikke være fullt så soft som jeg ellers har en tendens til  å være når det gjelder disse unga. Mamma er sjefen og alt det der..!


Natta, tittere. Vil bare takke dere sånn på tampen av dagen - for hilsner og kommentarer dere legger igjen i ny og ned. Jeg setter stor pris på det :) God natt!

Ingen kommentarer: