søndag 1. februar 2015

En opplevelse

Det ble et par dager off for min del, men regner med flere av dere har sett glimt fra helgen vår på instagram. Den har vært så innholdsrik, inspirerende, morsom og fin. Jeg digger sånne helger, der ny kunnskap, anerkjennelse og samhold står i fokus. Jeg er så stolt og glad i jobben min. Den gir meg visse ting som både psyken og helsa vår faktisk er avhengig av; anerkjennelse, kontinuerlig utvikling og hele tiden muligheten til å strekke seg ett skritt videre og suge til seg ny kunnskap. Dette er mer viktig for å opprettholde en god helse gjennom et langt liv enn hva mange tror. Sammen med gode tilskudd, sunn mat og fysisk aktivitet gjør i hvertfall jeg det jeg kan for at jeg skal ha det bra, og det merker kroppen min. Jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde en så fin og enkel vinter :)


I dag formiddag opplevde jeg noe ganske stort. Magefølelsen min sa at det kom til å skje, men allikevel så er det umulig å vite, så jeg kunne bare leve på håpet. Dag 2 av Scandinavian gathering startet klokken 10 og jeg var, overraskende nok, litt sent ute. Plutselig tikket det inn en melding fra Linda; "Du må forte deg!" I høye heler spurtet jeg gjennom vinterkulden, løp heseblesende opp trappene og kastet meg inn i lokalet. "MONICA JENSEN" ropte de over høytalerene. Top Recruiting team. Wow! Det skjedde. For en følelse!! Jeg opplevde det samme i Oslo i høst og på kick off i Januar, men i dag var det helt spesielt. Jeg var så innmari stolt. Stolt av meg selv og de fantastiske jentene jeg er så heldig å få jobbe med som setter seg mål, når dem og rett og slett kicker ass. Se deres utvikling gjør meg både rørt, kry og lykkelig. Det var en stor opplevelse, virkelig!


wpid-20150201-205512.jpgNå er vi vel hjemme igjen. Borte bra, men hjemme best. Vi er klare for å legge oss, lade opp batteriene og jobbe mot nye mål. Mange planer, mye spenning, glede og iver. 2015 blir så bra!!


Ønsker dere en fortsatt fin Søndagskveld. Håper dere har hatt en finfin helg! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: