onsdag 4. februar 2015

Noen dager...

wpid-20150204-185938.jpgDette har vært utsikten min siste halvdel av dagen. Mange festligheter, lite søvn og en hard økt kan slå ut den beste :P Noen dager kjenner man bare at man må ta livet med ro. I dag er en sånn dag.. Jeg er seriøst støl fra hårfestet og ned til lilletåa. Jeg skulle ønske jeg kunne si at "treningsverk er den beste smerte", men akkurat nå tenker jeg bare "au" hver gang jeg prøver å ta armene opp til hodet - som faktisk er oftere enn man skulle tro. Man blir veldig bevisst på hvordan man bruker kroppen på dager som dette ;) Eneste stedet det alltid er ok å være støl, er i rumpa. Jeg er mye støl i rumpa om dagen. Nesten kronisk faktisk. Det er godt å merke fremgang og kjenne at man bruker musklene. For første gang i mitt liv synes jeg styrketrening er gøy. Det hjelper å ha en som pusher, veileder og hjelper deg mot målene du har satt deg. Behagelig derimot? Neh, not so much, men det gir jo heller ingen resultater. Ønsker du et spark i riktig retning og virkelig vil finne gleden ved trening, anbefaler jeg deg å kontakte en god PT. Det er ikke sikkert det er mange timer som skal til, men da kommer du i hvertfall i gang :)


Nå skal jeg prøve å være fornuftig. Det vil si at jeg skal komme meg i seng før klokka runder midnatt. Enkelt for mange, men til tider en utfordring for meg som er et B-menneske ;) Nå trenger jeg derimot å lade opp. Det merkes godt. Vi sees i morgen. God natt!


Ingen kommentarer: