tirsdag 10. februar 2015

To fluer i en smekk

Det er en glad og lettet mamma som titter innom i dag. Mia er mye bedre. Flere av dere har kanskje sett det lille klippet jeg la ut på instagram tidligere i dag? Det gjenspeiler riktignok ikke mesteparten av tiden, men fem minutter med lek gjorde godt. Det tyder på at formen har blitt mye bedre, for de siste dagene har hun vært totalt slått ut. Litt mat og drikke har hun også fått i seg - uten å kaste opp. Vi drar derfor hjem i ettermiddag, og denne gangen uten å snu i døra, slik vi gjorde sist gang. Hun er slapp og sover masse, men formen er stigende. Weeho! :)


wpid-20150210-123958.jpgStraks skal jeg lure meg fra isolat og opp på mamografi. Yes, her slår vi to fluer i en smekk. Jeg fortalte jo at jeg hadde oppdaget to kuler i det ene brystet. Det er merket som prioritet, og når jeg ringte og sa at jeg faktisk var på sykehuset fikk jeg lov å få timen nå. Godt å få det overstått. Uansett må vi tilbake om et par uker igjen, for da skal Teo ta MR av hodet. Jeg begynner nesten å le. Alt kom liksom på en gang her i gården. Er det ikke ofte sånn da? Teo har hatt mye hodepine det siste halve året, som ofte fører til migreneanfall. Mest sannsynlig og forhåpentligvis er det ingen fare. Det er mye migrene på pappaen til Teo sin side av familien, men barnelegen ønsket å være 100% sikker i sin sak. Vi løper derfor ned dørene her i tide og utide om dagen. Forhåpentligvis er den perioden snart over. Fantastisk helsepersonell her på barneavdelingen på Fredrikstad sykehus, men behovet for å hilse på dem ukentlig er ikke veldig stort :)


Nå sover tulla mi og jeg fikk nettopp servert lunsj på rommet. Oppleves nesten som luksus for en småbarnsmamma dette, haha. 24 timers service. Det gjelder å fokusere på det positive har jeg lært :) Vi sees når vi kommer hjem!

Ingen kommentarer: