tirsdag 10. mars 2015

@ Fredrikstad

God Tirsdag :)


Teo og jeg tilbringer formiddagen vår på Fredrikstad sykehus. Nå begynner jeg faktisk å bli lommekjent her, og det er godt gjort med tanke på at min stedssans er passe ubrukelig. Denne gangen er vi her for at Teo skal ta MR, og siden han er såpass ung må han også i narkose. Mor gruer seg og Teo er sulten. Med god grunn.. Ting tar tid. 07:30 skulle vi være her. Vi sto opp før fuglene feis og stresset ut døren mens resten av nabolaget sov. Nå sitter vi her enda - og venter, venter og venter litt til. Flaks at både Teo og jeg er født med verdens lengste tålmodighet :)


wpid-20150310-095654.jpgFør vi fartet ut døren, rakk vi å lage frokost til Nicklas. Omelett og kaffe. Han har bursdag i dag, så dagen startet selvsagt med frokost på senga, sang og gave. Iphone6 var årets gave - og fornøyd var han med det :)


Bursdagskjæresten er hjemme med Mia i dag. Sent i går kveld kom feberen snikende. Stakkars lille, som er pjusk og sliten. Da er det godt å tilbringe dagen med verdens beste pappa :) Passer forøvrig perfekt med sykdom nå - uka er jo nesten ikke hektisk fra før av. Hvem prøver jeg å lure?! Det passer ALDRI med sykdom :)


Nå skal jeg prøve å underholde Teo litt. Det er jeg ganske god på ;) I skrivende stund klatrer han på alt som kan klatres på her i venterommet. Jeg må virkelig skryte av han - for på hans alder hadde jeg garantert - bokstavelig talt - løpt på veggen for over 2 timer siden. TTT. Sees!

3 kommentarer:

Veronique sa...

Hvorfor skal Teo ta MR? Lykke til med Teo :)

Veronique sa...

God bedring til Mia :)

monicajensen sa...

Fordi han har en del hodepine. Klem