onsdag 22. april 2015

Good morning Singapore

En liten hilsen fra andre siden av jordkloden.. 30 grader og deilig vær. Ja, her er det deilig :)


wpid-20150422-094545.jpg14 timer på et fly gikk rasende fort for reisefølget. Mine rastløse bein kjente derimot på kjedsomheten etterhvert som tiden sneglet seg avgårde. I motsetning til resten av flyet, sov ikke jeg spesielt godt. Det var deilig å være trygt plassert på bakken igjen, lese sms fra mamma om at barna hadde det bra, og så starte ferien :)


Et fantastisk hotell, et hotellrom så fint at jeg må klype meg i armen - med en utsikt så spesiell. Vi føler oss heldige. Ferien startet forøvrig i 57 etasje ved det berømte takbassenget med velkomstdrinker og mingling. Deretter dro en liten gjeng av oss ut for å oppleve livet i Singapore. Asiatisk mat, trange gater, ikke spesielt billig øl og god stemning.


Nå skal bikinien på. Strandlivet på Sentosa Island venter :) Følg meg på instagram (@monicajensenno) og snap (monix87) for flere glimt fra våre dager i det store utland. Jeg titter innom her når muligheten byr seg så klart :)


Ha det godt så lenge!

4 kommentarer:

frugravningen sa...

Kjenner jeg er bittelittegranne sjalu.. hehe.. men dere fortjener dette da, dere har jobba beinhardt for å komme så langt..

monicajensen sa...

:)

Benedicte sa...

Kan jeg spørre om du har vippe extensions? Og evt. hvilken type? De var nydelige :)

monicajensen sa...

Ja, det har jeg :) 3-6D vipper på Just you i Ski :) Tusen takk :)