mandag 27. april 2015

Tilbake til virkeligheten

Vel hjemme på norsk jord, her vi hører hjemme :)


wpid-20150427-175957.jpgDet var så innmari godt å komme hjem igjen til barna. Jeg måtte kjempe mot tårene da vi hentet dem på skolen og i barnehagen. Det var så godt å se de igjen! <3 Samtidig blir man raskt minnet på hvor rolige og avslappede dager vi har lagt bak oss. Hjemme ventet nemlig søskenkrangling, sutring og mas - ja, flere av dere vet jo hvordan hverdager med små barn i hus kan være :) Det er godt med en pustepause i ny og ned. Tid til å nyte hverandre og ikke bare være mamma og pappa. Samtidig er det ekstra godt å komme hjem igjen, med ny giv og tålmodighet til å takle hverdagens "verdensproblemer" som det kan være relativt mange av med barn i hus. Vi ble kjapt revet ut av ferieboblen for å si det sånn ;)


Nå er begge barna lagt for natten, og to slitne foreldre er klare for å treffe sofaen med et brak. Jetlag merket vi ingenting til på vei nedover, mens nå har den slått til for fulle mugger. Det er jo trossalt langt på natt i Singapore nå, og forrige natten i flysetet kunne ikke akkurat by på kvalitetssøvn. I tillegg har jeg tilbrakt et par timer på legekontoret i dag av alle ting. Jeg har i flere uker vært svimmel til og fra, mens de siste dagene har jeg følt at jeg konstant har vært på danskebåten med 7 meter høye bølger. At jeg måtte holde meg fast i heisen fordi det gikk helt rundt for meg når heisen raste ned fra 57.etasje til 1.etasje på få sekunder trodde jeg var helt normalt, men når jeg satt stille ved matbordet og synet forsvant fordi det gynget sånn - ja, da begynte jeg å ane ugler i mosen. I dag har det vært så ille at jeg ved flere anledninger har vært redd jeg skal svime av. Krystallsyken ble konstatert på legekontoret, noe jeg ikke er så veldig overrasket over, i og med at hver eneste lille bevegelse med hodet får det til å gå helt rundt for meg. Jeg har fått øvelser jeg skal ta, så jeg satser på at jeg snart er "meg selv" igjen. Man blir jo noe uggen og uvel når man føler man lever på bøljan blå hele dagen lang...


Ellers er jeg takknemlig og glad for fine, opplevelsesrike og minneverdige dager i det store utland. Det har vært litt av en opplevelse og vi har virkelig storkost oss. Det er en litt ut-av-deg-selv-opplevelse å få oppleve så mye gøy, alt betalt og overdådig luksus - med fantastisk reisefølge. Sånt er ikke jeg vant til hvertfall, men desto mer setter man pris på det :) Jeg gleder meg til nye opplevelser i regi av Forever Living. De sparer ikke akkurat på kruttet :) Nå skal jeg inn til prinsessa mi. Hun er et stabeist skal jeg fortelle dere, og sove er helt uaktuelt nå i kveld. Da skal jeg krype ned i sprinkelsengen med henne, så kan vi sovne sammen. Av og til er det lov :)


Vi sees!

Ingen kommentarer: