tirsdag 16. juni 2015

En smakebit på ferien

Barna og jeg fikk en liten smakebit på ferien i dag, sånn med unntak av syke unger forhåpentligvis. Teo våknet opp og var så forkjølet at han nesten ikke hadde stemme. Det ble derfor tatt en rask avgjørelse om en hjemmedag i dag. Rolige morgentimer, felles frokost og relativt god stemning blant sjefene i huset ;)


SAMSUNG CSC

Vi skal få mange slike formiddager fremover, for barna skal ha minst fem uker ferie i år. Det skal bli så godt. Spesielt for eldstemann, som trenger å samle opp energi før et nytt skoleår. Vi skal dog bare reise bort to av fem uker, derfor har vi skrevet lister i dag med hvilke aktiviteter og annet morro barna kunne tenke seg å gjøre i sommer. Mange ideer kom ned på papiret, og vi fant raskt ut at vi har de samme ønskene for denne sommeren. Kose oss ute i forhåpentligvis pent vær, bade, leke, spille ball, spise is, dra på Tusenfryd og kjøre båt. Mia var fornøyd så lenge hun fikk være sammen med broren sin (utrolig nok, det går nemlig en kule varmt fra hennes kant når broren blander seg borti sakene hennes), for hun avsluttet hver setning med "....sammen med Teo". En ting er sikkert; de skal få masse tid sammen i sommer, til tross for at Teo også skal tilbringe tid hos pappaen sin.


Nå er Mia på 2årskontroll med Nicklas, og så skal hun en tur i barnehagen etter det. Formen min er heller ikke på topp i dag. Nakken er stiv og hodet verker. Det blir derfor en lat sofadag med Teo. Kanskje vi sniker oss ut på terrassen og nyter finværet også :) En dag der alle planer kan utsettes. Helt perfekt akkurat nå!

Ingen kommentarer: