mandag 22. juni 2015

Lykken er...

Nå har jeg nettopp satt meg ned med en rykende varm kopp med te. Eggene koker. Jeg er klar for et par timer med jobb, før jeg skal i banken og videre i et møte litt senere. Nå koser jeg meg. Helgen har vært fantastisk, energien er på plass, mannen har snart ferie og sommeren er forhåpentligvis snart her. Vi fikk i hvertfall et glimt av den i helgen :)


SAMSUNG CSCPå lørdag dro vi til Drøbak og tok ferga ut til Oscarsborg. Vi er på utkikk etter lokaler til bryllupet, og det har vist seg å være vanskeligere enn først antatt. Vi hadde bestemt oss for perlen Villa Malla, men har hørt rykter om dårlig service, mat og akustikk, så da frister ikke det like mye. Hvis noen av mine lesere har erfaring med Villa Malla, må dere gjerne dele det her i kommentarfeltet. Jeg hadde jo forelsket meg totalt i stedet. Endelig skulle strandbryllupet gå i oppfyllelse! Vel, vi ser i hvertfall på andre lokaler, og Oscarsborg er ett av dem. Vi slo to fluer i én smekk, og utforset borgen, samtidig som vi fikk flere timer med barna på øya. Spiste is og gikk i museet. Sønnen min er overraskende opptatt av historiske hendelser og duppeditter, så vi trasket i museet lenge, mens han knipset bilder og hadde tusen spørsmål. Ikke fullt så interessant for hans mor, men gleden var på min side når han koser seg sånn som han gjør. Vi avsluttet med å titte på båtene på kaia. Det er dog litt mer i min interesse. Nye drømmer må visst ned på dreamboardet, haha!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCPå Søndag bråbestemte vi oss for en spontan tur til Son. Vi pakket med oss pledd, badetøy og litt å drikke på, så dro vi avgårde. På veien stoppet vi innom en sjarmerende liten restaurant i Son sentrum. Der har de virkelig verdens beste italienske pizza. Vi kjøpte med oss mat, og få minutter senere satt vi på brygga ved hytta i Son og koste oss glugg i hjel. Der var vi helt fram til leggetid. Vi badet (noen av oss vasset..), fisket krabbet, grillet og bare nøt sommerlivet med barna. Det er så gøy nå som Mia er blitt eldre og mer selvstendig. Hun er med på å fiske krabber og kaste stein i vannet. Barna leker plutselig sammen, med noe de begge synes er gøy :) Sånne sommerdager er gull verdt, og er det noe som gjør meg lykkelig så er det slike dager med de viktigste personene i mitt liv. Vi skal få mange slike dager i løpet av sommermånedene!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHåper dere hadde en deilig helg, og at dere gjorde noe spesielt med deres nærmeste. Dagene flyr avsted. Det er viktig å stoppe opp, puste ut og fokusere på de som betyr aller mest :)

3 kommentarer:

Sandra sa...

Bryllupsplanlegging er så gøy!!
Sjekk ut Tipitipi.no, fantastisk lavvopark i Drøbak med flinke folk og super god mat. En fantastisk atmosfære og man kan gifte seg der oppe! Bare et lite tips, lykke til i planleggingen :-)

Kjersti Tveit sa...

Har dere sett på Støtvig hotel??

Monica Jensen sa...

Kjersti Tveit:

Ja, det er der vi har planer om å ha bryllupet <3