torsdag 28. januar 2016

27.01.2016

Vår lille Max kom til verden 27. Januar klokken 03:39 etter noen intense timer på Ullevål sykehus. Vårt tredje onsdagsbarn. Han veide 3398 gram og er 49cm lang. Vi har falt pladask for vårt lille nurk, som vi ikke kan få nok av. Han er så nydelig!


Etter 1,5 døgn på barselhotellet dro vi hjem til resten av gjengen. Her er tempoet noe litt annet, men man skal lete lenge etter stoltere storesøsken. Spesielt Teo er helt i skyene. Rollen som storebror til to har vært veldig etterlengtet, og han har allerede bestilt flere småsøsken. Jeg skal bringe den beskjeden videre til pappaen hans ;) Nå nyter vi minuttene, timene og dagene. Jeg skulle gjerne funnet pauseknappen akkurat her og nå, for nå er livet perfekt. Sliten ja - men så vanvittig lykkelig! Jeg er utrolig heldig som får lov å være mammaen til tre så fine barn. Tenk det, trebarnsmor. Vilt!

Nå sover storesøsknene i hus, som har vært høye på livet i ettermiddag. Max har endelig åpnet opp øynene sine, og den fine pappaen er om mulig enda mer forelsket. De ligger på sofaen og bånder as we speak. Straks skal vi finne fram spekemat, brie, kjeks og annet snacks. Dette har jeg drømt om i flere måneder. Det er godt å være hjemme igjen, som en familie på fem!

Jeg vil gjerne dele fødselshistorien med dere, så det kommer så fort tiden strekker til. Nå går mesteparten av tiden til kos og amming, akkurat sånn det skal være. Det er en rolig liten gutt vi har (hvertfall enn så lenge), så stressnivået er lavt og timene med han på brystet er mange. Jeg klarer nesten ikke å legge han fra meg. Endelig er han her, på utsiden av magen. Forelska? Gjett om!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Herlig Max :) Krysser fingrene for at du IKKE får brystbetennelse denne gangen. Klem

Line Merethe sa...

Gratulerer så mye med prinsen :)

Anonym sa...

Gratulerer så mye med en liten Max! Hilsen Marthe på 24 år som er fast leser :)