søndag 31. januar 2016

Fotoshoot på soverommet

Jeg har aldri prioritert nyfødt fotografering før, men den siste tiden har jeg savnet noen fine bilder av barna, så nå som søskenflokken endelig er komplett benyttet vi anledningen. 


Jeg elsker "in the moment" blinkskudd, utenfor studio, da jeg synes studiobilder fort kan bli litt kjedelige og alt for oppstilte. Heldigvis kjenner jeg en utrolig dyktig fulltidsfotograf som er flink til å fange de helt spesielle øyeblikkene. Dere finner han på instagram; @hakonjorgensen. Han tar bilder av alt fra profesjonelle idrettsutøvere, som Axel Lund Svindal, til reklamshooter og bryllup. I dag har han vært hjemme hos oss for å knipse bilder av barna under kjente forhold. Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet!


Barna var virkelig i sitt ess, og selvom spesielt jeg svettet oppover et par ganger, er det ingen tvil om at det er lettere å knipse fine naturlige bilder av barna på et kjent sted, i et varmt hjem. Anbefales virkelig! Det var også godt for en nybakt trebarnsmor med brystspreng å slippe og stresse ut av hjemmet for å få tatt bildene. Her kom fotografen hjem til oss, med bilen full av studioutstyr. For en service! 


Når jeg får bildene, skal jeg selvsagt dele noen av dem med dere. Det kan jo være noen av mine lesere også liker den lune stilen over dem? I forhold til de typiske studiobildene :)

Ingen kommentarer: