torsdag 21. januar 2016

Jeg har rømt

Heii dere. Alt fint med dere? 

Det ble brått stille fra min kant noen dager. Jeg er i innspurten av svangerskapet, og det er lite nytt å dele. Jeg venter, jeg lengter, jeg er spent, jeg grugleder meg og jeg er lei. Ingenting nytt med andre ord, derfor er det ikke stort jeg har på hjertet om dagen. Jeg prøver å bruke den siste ventetiden til å lade opp batteriene, roe ned med mine nærmeste og ta litt vare på meg selv oppi det hele. Jeg har derfor lagt bak meg to dager med velvære, der blant annet hår og bryn har fått seg en overhaling. Det er ikke det som blir prioritert som nybakt mamma, så derfor er det godt å bruke disse siste dagene til å freshe opp en noe øm, vond og hoven kropp. 

I helgen kan det være vi har helt barnefri faktisk. Teo skal til pappaen sin og det kan være lillemor sendes til farmor eller tante for helgen. En hel helg til bare oss to, der vi får sovet ut og gjort akkurat det vi ønsker å gjøre. Egentlig skulle vi jo vært i Sverige og feiret med kollegaer i helgen, men jeg konkluderte med at jeg ikke har noe der å gjøre akkurat nå. Jeg trives best i joggebukser med en dott på hodet, så jeg får heller komme sterkere tilbake ved neste anledning. Det gleder jeg meg allerede til, for det ser ut som mine kollegaer og venner har det veldig fint. Jeg ba dem skåle litt for meg også ;)

Ellers har jeg rømt inn på soverommet for kvelden. Er det flere som er en smule lei av å se på håndball? Her er det håndballkamper på skjermen fra ettermiddag til kveld, og jeg prøver å vise forståelse. Jeg har jo trossalt over en middels interessert mann (og sønn når han er våken), og det er jo også en del av hans jobb, så jeg kan ikke akkurat trumfe gjennom en friendsepisode mitt i beste sendetid. I kveld holdt jeg vel og merke på å bli smågal av fløyter, heiing og kommentatorer, så da var det godt å pakke med seg macen å rømme inn på soverommet. Det er forøvrig et rom som har blitt nedprioritert lenge. Nå har det endelig kommet opp på prioriteringslisten min, for et harmonisk og lunt soverom er nødvendig i lengden mener jeg. En mørkgrå sengegavl fikk jeg levert på døren i dag, og mens Nicklas har sett på håndball, har jeg ligget i sengen og brukt penger. Nå er deilig sengesett i lune beige farger bestilt inn fra Home&Cottage, pluss litt annet nips. I morgen skal jeg på gardinshopping, for å finne nye gardiner som kan passe inn. Det blir bra til slutt. Til og med kjæresten er fornøyd over hvordan rommet utvikler seg. Han har ikke så mange meninger når det kommer til interiør, noe som passer meg ypperlig, men heldigvis er han veldig enig i alle valg jeg tar, så det er tydelig at vi har lik smak ;)

Fjerde time med modningsakupunktur står for tur i morgen. 1,5 uke til termin. Målet er å slippe igangsettelse, og bonusen hadde vært om han kom noen dager før termin. Jeg er så mye bekymret i innspurten, så det hadde vært en stor trygghet å få han på utsiden snart. Vel, kroppen min har i kjent stil god tid, så vi får se hva de kommende dagene og ukene viser. Spennende er det jo også, med masse følelser involvert. Phu :) Nå roper senga på meg. Eller kanskje et bad? Jeg kjenner jeg er stiv og sliten i kroppen. Uansett, natta kjære dere. Takk for at dere titter innom :)

1 kommentar:

Ragnhild sa...

Spennende å følge med <3 Krysser fingrene for at det ikke er lenge igjen nå!