mandag 8. februar 2016

Effektiv start

God Mandag!


Her har vi hatt en effektiv start på den nye uka. Akkurat slik jeg liker det. Gitt videre alle gravidklær (nå passer alle klær i skapet meg om ca 8kg - ops!), ryddet og ordnet i stand her hjemme, vært i kontakt med håndtverkere og lagt planer. Energipåfyll altså. Jeg elsker jo å få ting gjort. Da blir det litt mindre på to do-listen senere i uka, for resten av uka, med unntak av et par møter, har vi nemlig planer om å bare kose oss. Ingenting er forandret med andre ord :)

I morgen skal Nicklas tilbake i jobb igjen, og da begynner permisjonstilværelsen for ramme alvor her hjemme. Trilleturer, babykos, kafébesøk og hele regla. Jeg er så heldig at jeg har flere venninner som er hjemme med bebis samtidig som meg. I tillegg har jeg mange kollegaer som har like frie hverdager som meg selv. De har alltids tid til en lunsjdate eller tre. Flere av dem kombinerer jo også hjemmetilværelsen som mamma med karrierelivet.

For Max og meg starter permisjonsbobla litt vel tidlig. På morrakvisten vel og merke. Halv syv skal vi sitte i bilen på vei inn til Ullevål sykehus. Vi fikk ikke tatt hørselstest på barselhotellet, siden øregangen hans var så trang. Så i morgen skal vi være i Oslo klokken åtte. Det er bare å ønske oss lykke til, for vi begge liker late morgener i senga uten stress og mas. Etter sykehusbesøket skal vi videre til Live og Ruben på Kolbotn. Der er det frokostdate og timer med babykos, mens vaskehjelpen gjør livet enkelt å leve for hu mor her hjemme. Det blir en fin dag, til tross for at vi må opp før fuglene promper!

Nå har kjæresten funnet fram ost og kjeks. Alle tre barna sover, så vi skal nyte en halvtime med voksentid før det er natta. Oooost og spekemat - ca det eneste jeg hadde lyst på når jeg var gravid. Pussig nok! Nå kan vi heldigvis kose oss med det, sammen, og det skal bli så godt :) God natt fra denne kanten!

Ingen kommentarer: