onsdag 3. februar 2016

En liten sniktitt

Nå har jeg fått tilsendt noen bilder som ble tatt her om dagen, hjemme på vårt eget soverom. Ingen oppstilte bilder. Kun øyeblikk som fanges av kamera, med lekende barn som viser omsorg for hverandre. Jeg er veldig fornøyd med det levende resultatet. Fotograf: Håkon Jørgensen.


Et par av disse skal definitivt opp på veggen. Spesielt godt liker jeg søskenkjærligheten Teo og Mia viser for hverandre. De to har virkelig sine moments :)

I dag har vi hatt oldeforeldre og bestefar/pappa på besøk. I skrivende stund er Nicklas på butikken med de to eldste. Jeg føler meg allerede et lite hakk bedre, og er optimistisk med tanke på en relativ rask bedring. Kryss fingrene med meg! Ellers ønsker jeg dere en fin ettermiddag og kveld. Her blir det rolig, som det stort sett alltid er :)

3 kommentarer:

Véronique sa...

Kjempe fine bilder :)

Godt å høre at formen din og Nicklas sin er bedre nå.

Klem!

Marthe sa...

Sååå fine bilder! Elsker at det er så naturlig og harmonisk - uten noen oppstilthet og stress.
Eeeelsker også sengegavlen! Kan jeg spørre hvor den er kjøpt?:)

Monica Jensen sa...

Vi er veeeeldig fornøyd med bildene, tusen takk :)

Den har jeg bestilt på trademax.no :)