fredag 12. februar 2016

Energi, velkommen!

Det er så godt å kjenne at energinivået er stigende for hver dag som går, etter å ha følt meg utenfor i mange måneder. Det er så godt å være lett i kroppen igjen og ha ork til å leke med barna. Det er så godt å smile, sånn helt på ekte. Jeg har nevnt før at jeg ikke føler meg som meg selv når jeg er gravid, men heldigvis tar det ikke lange tiden før jeg blir mer og mer lik "gamle Monica" så fort bebisen er på utsiden av magen. Befriende i aller høyeste grad, så nå bare nyter jeg livet som nybakt trebarnsmamma. Det er lettere å være trebarnsmor enn høygravid tobarnsmor skal jeg fortelle dere ;)

I dag har vi vært på farten store deler av dagen. Nicklas tok seg fri fra jobben, fordi vi skulle farte fra det ene kontraktsmøtet til det andre. Nå er lånedokumenter signert og det samme er kjøpskontrakt. Om en uke er huset vårt, og oppussingen kan begynne. Vi går en spennende tid i møte. Nesten litt for spennende, med hussalg og alt som hører med, men jeg gleder meg til å se det nye huset vårt ta form og bli slik vi ønsker. Absolutt alt pusses selvsagt ikke opp nå i våres, så litt tåldmodighet må denne frøkna ha, men det meste innvendig håper vi at vi får gjort før vi flytter inn. Jeg skal selvsagt la dere ta del i den prosessen :)
Mellom møtene i dag fikk vi tid til litt shopping og lunsj. Jeg har subbet rundt i joggebukser i alt for mange uker, så nå trengte jeg sårt noe nytt. Det samme gjorde kjæresten, som plutselig mister alle jeans han har på seg. C9 gjorde susen etter alle julens matgleder ja :) Nå er det duket for pizzafredag, etter barnas ønsker, og litt senere funderer jeg på å ta med meg Max en tur til Sarpsborg for å møte kollegaer som forbereder seg til et event i helgen. Jeg savner så innmari å ta ordentlig del, så derfor er det hyggelig å kunne mingle litt med dem i kveld. Ikke minst få vise fram den lille forever-bebisen min. Det betyr altså at jeg må slenge meg rundt, for i kjent stil er man aldri tidlig ute som nybakt mamma ;)

Følg meg gjerne på snap for flere hverdagsglimt; monix87. Lag dere en fin kveld. Det skal jeg, uansett hva jeg finner på :)

Ingen kommentarer: