søndag 7. februar 2016

Helgen

En fin helg begynner å gå mot slutten, og det samme gjør fødselspermisjonen til Nicklas. Han skal være hjemme med oss i morgen, før vi fra tirsdag må stå på egne ben. Det er alltid rart, men samtidig er det da vi finner rutinene og kommer inn i hverdagen igjen, noe som skal bli godt. Nicklas er jo heldig som om få måneder skal ut i ett års permisjon, så nok tid hjemme med lillegutt får han heldigvis :)

I dag har vi vært i familieselskap hos kusina mi på Majorstua, for å feire både den ene og den andre. Alltid like koselig, og nå fikk også resten av familien hilse på Max. Etter det har det gått slag i slag med middag og legging av barn, før M og jeg pæsa ut på sofaen og klinte til med en 2-timers dupp. Helt nødvendig. Nå som adrenalinet har roet seg etter fødsel, begynner jeg å merke mer til at jeg faktisk er litt sliten. Jaggu.. Da er det godt med noen pauser til å lade opp batteriene. Jeg våknet opp med en sprengt pupp, så nå venter kveldsstell og amming, før vi smyger oss ned under dyna i senga :)


Sånn utenom det er jeg i gang med å finne nye møbler, interiør, farger og gulv til det nye huset vårt. Wii, så gøy det skal bli å få det akkurat slik vi ønsker å ha det. Jeg skal ta dere med på prosessen så mye det lar seg gjøre, til tross for at jeg ikke er en interiørblogger og vant til å blogge om sånt. Vi tar over om veldig kort tid, så da satser vi på litt action på oppussingsfronten fra første stund. Da har vi jo også et hus som jeg kan sende alle nye møbler til. Jeg har allerede laget meg en inspomappe på macen, der mye ligger klart. Det eneste som mangler er å trykke på "bestill og betal". Fra nå av skal alle interiørkontoer på instagram studeres flittig. Jeg vet nemlig akkurat hvordan jeg ønsker å ha det, men hvor man får tak i alt er jeg litt mer uviten om. Da er det fint med litt veiledning fra alle ekspertene der ute i den o´så store interiørverden :)

Nå er pappaen godt i gang med kveldsbadet. Det fører til en salig liten gutt som raskt blir klar for natta. Det sies at så små bebiser ikke kan få rutiner, men jeg har fått det til med begge søsknene hans på et veldig tidlig tidspunkt, så jeg har troen på at jeg skal klare det med minstemann også. God natt fra denne kanten. Vi sees nok i morgen. Mandag - min favorittdag :)

Ingen kommentarer: