søndag 21. februar 2016

Huset vårt


Jippi, vi er i hus! I går tok vi over det nye huset vårt. Nå skal jo ikke vi flytte inn med det første, men vi håper mye er gjort på oppussingsfronten i løpet av de neste to månedene. Det er mye som må gjøres, og jeg skjønner nesten ikke hvor man skal starte, men da får vi det jo også sånn som vi ønsker. Vi prioriterer det innvendige først, og så tar vi gradvis det utvendige. Planen er at det skal bli helt hvitt med grå utgangsdør sånn etterhvert. Vi blir heldigvis fortsatt boende i Tomter, så barna kan fortsette hverdagen i sitt kjente miljø :)

Teo er hos pappaen sin i helgen, men Mia var naturligvis med på overtakelsen. Hun falt veldig for huset, og synes nok hele prosessen er veldig spennende. Hun løp fra rom til rom og utforsket det med stor iver. Vi har forsikret hun x-antall ganger om at hun skal få lov å ha med sengen sin. Ja, lekene også. Det blir nok en omveltning for barna å flytte, men forhåpentligvis finner de sin plass raskt og føler seg som hjemme når huset er pusset opp og tingene er flyttet over. 

Til uken kommer det rørlegger, flislegger og snekker innom for å se på hva som må bli gjort. Det eneste som gjenstår nå er en maler, men det skal vi få tak i veldig snart håper jeg. Jeg gleder meg til oppussingen er i gang og jeg gleder meg til å dele utviklingen med dere. Å eie et eget hus med alt det innebærer; skummelt og gøy om hverandre! Den fine leiligheten vår kommer til salg om ikke lenge også. Vi har med andre ord nok å henge fingrene våres i, men det er heldigvis ikke så mye som må gjøres i stand her, annet enn å få litt orden på barnerommene før visning. Nå er det et kaos med leker på begge rommene ;)

Nå skal husdrømmen bli en realitet, og det tror jeg blir veldig veldig bra for oss som familie. Jeg gleder meg, og så kjenner jeg det kiler litt i magen. Både på min egne vegne og på barnas :)

4 kommentarer:

Ragnhild sa...

Gleder meg til å følge dere på reisen! :D <3

Anonym sa...

Så gøy. Gleder meg til å følge dere videre. Og med nytt hus og oppussing. Du hadde det så fint nå også, så blir gøy å se :) gratulerer med nytt hus :)

Stine sa...

Gratulerer! Så utrolig gøy =)

Monica Jensen sa...

Ragnhild: Jeg gleder meg til innflyttingsfest når alt er ferdig, haha! :D :D

Anonym: Så koselig at du vil følge oss på veien. Tusen takk :) Det blir veldig spennende å se utviklingen, og jeg tror det blir veldig bra til slutt, selvom det er mye å gjøre nå :)

Stine: Tusen takk :D