lørdag 6. februar 2016

I dag feirer vi

Det skjer så vanvittig mye om dagen, så jeg henger nesten ikke med i svingene, men jeg nyter turen, for nå faller brikkene fortløpende på plass. Selvsagt skjer alt på en gang, men litt action i hverda´n gjør livet hvertfall ikke kjedelig ;)


Lille Max har rukket å bli 10 dager alt. Han sover og spiser, og sørger for at mor oppnår langtidshvilepuls med all kosen som følger med. Takk for det, gutten min, I need it. Vi er helt oppslukt av den lille gutten alle fire, og vår relativt store familie på fem vender oss mer og mer til situasjonen for hver dag som går. Han passer fint inn her hos oss, og vi nyter virkelig å ha en liten tass i huset igjen. Den første tiden står alt litt på hodet, og vi bruker gjerne tre timer på å komme oss ut døra, men dette er vi forberedt på, så på timeplanen er det lite. I stedet går tiden med til å bli kjent med han, jobbe med ammingen og rett og slett bare kose oss!

For to dager siden hentet vi den splitternye bilen vår, som er den andre bilen Forever Living nedbetaler for oss. Vi har gått for en skikkelig familiebil, men som vi digger den. Praktisk og fin. En Ford S-max 2016 modell. Vi føler oss priviligerte som kunne gå inn i en bilbutikk og kjøpe en flunka ny bil. Det har alltid vært en drøm for meg, og for bare to knappe år siden var den drømmen relativt fjern. Nå har jeg erfart og lært at Forever kan gjøre mange drømmer til virkelighet for oss, så lenge man gjør jobben som skal til. Jeg føler jeg vinner i lotto hver eneste måned faktisk :)

Men ikke nok med det... I dag klinte vi til og kjøpte oss nytt HUS!!! Endelig gikk husdrømmen i oppfyllelse, etter over 1,5 år på jakt. Det er riktig nok veldig mye som må pusses opp, så de neste månedene vil gå med til oppussing, men dette setter vi bort. Her er det tyve tommeltotter og tre barn, så det er et prosjekt vi ikke vurderer å ta på oss, men snekkere og malere er vi allerede i dialog med. Det blir et spennende prosjekt, og jeg kjenner det kiler godt i magen. Nå kan vi gjøre huset til vårt, og få et hjem akkurat slik vi ønsker, med rom og plass til fem personer som stadig krever mer plass etterhvert som årene går :) Mens oppussingen foregår vil vi bo her vi bor nå, men om ikke lenge vil den fine strøkne leiligheten vår legges ut for salg. Hjemmet vårt de siste seks årene. Det kommer til å bli litt vemodig det også, med tanke på alle minnene vi har herfra og ikke minst det faktum at det er så nytt som det det er. Allikevel føles det 100% rett, og når vi var på visning i det nye huset så satt vi begge to igjen med følelsen av at her vil vi bo. Dette må bli vårt neste hjem. Som vi gleder oss!!

Så som dere forstår skjer det mye om dagen. Nytt barn, ny bil, nytt hus... Ikke minst bar Januar preg av fantastiske resultater for businessen vår. Høygravid og fødsel, ingen hindring. Her styrer man alt etter form og situasjon og finner løsninger. Ikke minst får man merke godene ved en uavhengig inntekt. Det er frihet det! Om jeg har sommerfugler i magen? Jepp, jeg kjenner de ganske godt nå. Så i dag skal vi feire, og kanskje til og med hu mor tar seg et bittelite glass. Skåle skal jeg i hvertfall :) Lag dere en fin dag!!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Gratulerer med nytt hus!!!!! Hvor har dere kjøpt?

Ragnhild sa...

Hurraaaaaaa!! :D <3