søndag 14. februar 2016

Slik feiret vi Morsdag

Først vil jeg starte med å gratulere alle mammaer som leser bloggen min. Jeg håper dere har hatt en fin dag, og at dere har blitt satt litt ekstra pris på nå i dag :)


Her startet Søndagen med at jeg fikk sove litt lenger. Det i seg selv er luksus. Spesielt i disse dager når nattesøvnen går i intervaller. Like over 10 kom kjæresten inn på soverommet og visket at det var to spente barn som hadde ordnet i stand frokost. Da jeg kom inn på kjøkkenet smilte barna fra øre til øre, for de hadde tegnet tegninger, laget kort og frokostbordet var dekket. Stor stas å feire morsdag og gi mamma den lille ekstra oppmerksomheten. Ikke minst en veldig fin start på dagen for meg :)

Ellers i dag har vi tatt livet med ro, noe som passet hele gjengen veldig fint. Utpå ettermiddagen dro vi hjem til mamma som hadde invitert oss på middag. Vi fikk også litt frisk luft, selvom det ble en noe kort tur. Gradene falt brått, og enkelte hadde plutselig på seg litt for lite klær, så da var det bare å snu og komme seg inn igjen i varmen til vafler og kaffe. Vi var hos mamma helt fram til leggetid, og etter det har vi ligget lettere henslengte i hvert vårt hjørne av sofaen. Slik feirer altså vi Valentine´s ;)

Valentine´s har aldri blitt feiret noe særlig her hjemme. Jeg hadde forhåpninger første året vi var kjærester, hintet ekstremt kraftig andre året vi var kjærester og fikk det som jeg ville, men etter det har jeg gitt opp, haha. Det blir få røde roser og hjerter på denne dagen, og det er noe jeg har innfunnet meg med, så i år gikk nesten Valentine´s meg hus forbi. Det var dog hyggelig at morsdag falt på samme dag, så vi fikk feiret litt vi også. Den største gleden ved denne dagen var vel egentlig å se at barna synes det var gøy å gjøre stas på mamma på morrakvisten. De var stolte som få. Mia satt på tripptrappstolen sin og hoppet av glede, bokstavelig talt. Tegninger får jeg av dem hver eneste dag (og de forventer at jeg tar vare på _alle _sammen), men i dag hadde de definitivt lagt litt mer av sjela si ned i kunstverkene, og ikke minst skrevet et veldig koselig kort sammen med pappaen i huset :)

Nå lurer jeg faktisk på om jeg skal ta kvelden. I morgen ventes en ny uke, og jeg er sikker på at det vil bli en fin og innholdsrik en. Vi blir jo trossalt huseiere også, for om kort tid tar vi over og prosjekt;oppussing begynner :) God natt, folkens!

Ingen kommentarer: