onsdag 2. mars 2016

02.03.2016

Heii og god onsdagskveld!

I skrivende stund sitter vi rundt kjøkkenbordet, alle fem. Det er ikke ofte hele gjengen er samlet rundt kjøkkenbordet utenom måltidene, men i dag har det bare blitt sånn. Tente lys, kaffe, barna fikk hver sin is, litt musikk og skravling i alle iPad-pausene. En fredfull ettermiddag. Helt perfekt!

Minner meg forresten om en kveld for nøyaktig syv år siden.. Da satt jeg i Linda sin stue og var vitne til Mathias sin fødsel. Tiden flyr og barna våres vokser så alt for fort. Nei, nå skal ikke jeg spore av helt her, men jeg måtte bare nevne det :)


I går hadde vi takstmann på besøk og i dag har det blitt tatt bilder av leiligheten. Til helgen kommer den ut for salg, så da må dere følge med på finn.no hvis dere ønsker en nærmere titt på vårt hjem de siste seks årene :) Det har vært nok å rydde, kaste og sortere før bildene skulle tas, men jeg kom i mål og leiligheten har aldri vært mer strøken, haha. Ikke like lett med en baby klistret på meg, men man blir vanvittig god på multitasking som småbarnsmor ;)

De siste to dagene har Max trivdes best oppå eller inntil meg. Lille frimerket mitt har jeg kalt han. Behovet for å være nær mamma har vært stort. Da er det noe krevende med en lang to do-liste. Man har ikke mye annet valg enn å godta situasjonen og nyte babykosen som følger med, men det finnes samtidig ikke noe mer stressende enn en to do-liste man helst skulle fått unnagjort i går. Jeg har med andre ord stresset, mens jeg har sittet tilsynelatende avslappet bakoverlent i sofaen med en baby på brystet. Når anledningen har bydd seg har jeg ordnet i stand for fotografering. Nå derimot, nå kan skuldrene senke seg helt fram til visning, og det skal bli innmari godt :)

Frimerketilværelsen er kun en kortvarig fase som de aller fleste foreldre er gjennom rundt fire uker etter termin. Barna har visstnok et utviklingssprang rundt denne tiden. Det eneste man kan gjøre er å sette av tid til babykos og innstille seg på at dette er en av mange faser man skal igjennom det første året. Da nyter man også kosen mye mer. Når sant skal sies klør jeg i fingrene etter å kose med han de få minuttene han ligger for seg selv.. Sånn som i går kveld. Han sov søtt på sofaen og kjæresten masserte meg. Suits sesong 5 surret over skjermen, og hvor tittet jeg? Jo, med lange forelskede blikk bort på lille nurk. Da må man nesten le litt. Man blir så avhengig av disse små. Jeg kan seriøst savne han mens jeg er i samme rom som han. Ko-ko!

Nå har de to eldste barna rukket å legge seg, mens jeg har skrevet til dere. Jeg kunne skrevet en lang avhandling om hvor flinke de er om dagen. Det oser stolthet, kjærlighet, forståelse og tålmodighet fra dem begge to. Men det innlegget får jeg spare til en annen dag ;) Nå skal jeg susse dem god natt, før kvelden skal gå med til et møte med elektrikeren og selvsagt enda mer babykos. Slik går no dagan :) Lag deg en fin kveld!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg gleder meg til å se bilder av leiligheten deres :)

Lykke til med salget!

Klem!

Monica Jensen sa...

Tusen takk <3 klem tilbake